KATSO, “İzmir Marble Fair 2023” fuarında;

KATSO, “İzmir Marble Fair 2023” fuarında

KATSO; dünyanın 3’üncü, Türkiye’nin en büyük mermer ve doğaltaş fuarı olma özelliği taşıyan “İzmir Marble Fair 2023” fuarına ilimizden katılım sağlayan firmaları yalnız bırakmadı....

Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan “Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı” İzmir’de sürüyor. 26- 29 Nisan 2023 tarihlerinde kapılarını 28. kez tüm dünyaya açan fuara, Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden yoğun katılımcı katılıyor.

KATSO, KASTAMONULU FİRMALARI FUARDA YALNIZ BIRAKMADI

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) temsilcileri, ilimizden katılın mermer firmalarını fuarda yalnız bırakmadı. Fuar, İzmir İZFAŞ ev sahipliğinde 100’den fazla ülkeden 1000’in üzerinde katılımcı ile 100 binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan ülkemizin en büyük dünyanın ise 3’üncü en büyük fuarı olma özelliği taşıyor.  İlimizdeki mermer firmaları,Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) tarafından “coğrafi işareti tescili” alınan “Kastamonu Maroon Marinace” mermeri ve diğer doğal taşlar ile fuara katılım sağladılar.

FINDIKOĞLU; “KATSO OLARAK MADENCİLİK SEKTÖRÜNÜ DESTEKLİYORUZ”

KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu yaptığı açıklamada; “Mermer firmalarımız Kastamonu ekonomisine ve ihracatına büyük katkı sağlıyor. KATSO olarak madencilik sektörünü destekliyoruz ve her platformda yanlarında olarak güç katıyoruz” dedi.

DELLALOĞLU; "MERMER FİRMALARIMIZ, TEDARİK ZİNCİRİNDE BÜYÜK ÖNEME SAHİPLER"

KATSO Meclis Başkanı Turgay Dellaloğlu ise “Mermer firmalarımız ilimizde ekonomiye büyük katkı sağlıyor, tedarik zincirinde büyük öneme sahipler, fuarda kendilerine bu yönde teşekkür ve takdirlerimizi sunduk” açıklamasında bulundu.

GÜNDAĞ; "İZMİR MARBLE FAİR DÜNYANIN BİR NUMARASI OLMAYA ADAY"

KATSO Meclis Üyesi ve KASMER Mermer sahibi Nurettin Gündağ, fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “İzmir Marble Fair bu yıl tüm yılları geride bırakarak rekora imza atıyor. Katılımcılar ve ziyaretçilerin haricinde farklı ülkelerden 700’den fazla alım heyeti var. İzmir Marble Fair dünyanın 3. Büyük fuarı olmakla kalmayarak dünyanın bir numarası olmaya aday. KATSO ziyareti ile bizleri onurlandırdı, fuarda kendimizi daha güçlü hissettik” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum