“Tercihimiz kutuplaşmaya karşı kucaklaşma olacak”;

“Tercihimiz kutuplaşmaya karşı kucaklaşma olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile açıklamalarda bulundu....

Mesajında, çağrıda bulunan Erbilgin, “Güvenceli iş istiyorsak, ekmek hepimize yetsin istiyorsak, adalet istiyorsak, barış ve huzur iklimi, baharlar gelsin istiyorsak el birliği ile çalışacağız” dedi.

“HAYDİ HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA, HEP BİRLİKTE KUCAKLAŞMAYA”

İl Başkanı Erbilgin, seçimlere kalan sürede üzerlerine düşeni yaptıklarını vurgulayarak, “18 gün sonra sandığa geleceğimi tayin edeceğimiz seçimlere gidiyoruz. Tercihimiz, kötülüğe karşı iyilik, çirkinliğe karşı güzellik, zulma karşı hak, kutuplaşmaya karşı kucaklaşma olacak. Bizler, milletvekili adaylarımız, ilçelerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz sesinizi duyurmak için sokak sokak, ev ev çalışıyoruz. Bina sorumlularımız, sandıklarımız hazır üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizlere, değişim isteyenlere buradan çağrımdır; Güvenceli iş istiyorsak, ekmek hepimize yetsin istiyorsak, adalet istiyorsak, barış ve huzur iklimi, baharlar gelsin istiyorsak el birliği ile çalışacağız. Bu çürümüş düzenin son bulması için sizleri sadece oy vermeye değil, yüzü gülen, kucaklaşan ortak bir gayrete ortak olmayı davet ediyorum. Kalan 18 gün de sizleri her gün bir komşunuzu bir akrabanızı, bir mesai arkadaşınızı, hayatına dokunduğunuz insanları ziyaret etmeye onların bir kahvesini içmeye çağırıyorum. Onların ellerinden tutalım, gözlerine bakalım, öfke yerine sevgiyi, hakaret yerine saygıyı yeniden millet olmayı anlatalım. Kucaklaşan içten ve samimi ziyaretlerde bulunalım. Farklı düşünenleri dinleyelim kalbimizi açalım, açalım ki başaracağımız iş ekmeğin bol olduğu adalet dolu yepyeni bir gelecektir. Haydi hep birlikte çalışmaya, hep birlikte kucaklaşmaya, hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum