Siyaset kampüste!;

Siyaset kampüste!

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Kastamonu Üniversitesi'ne de öğrenciler akın ederken, siyasi partilerin gençlik kolları da bilgilendirme stantları kurarak öğrencileri karşıladı...

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Kastamonu Üniversitesi'ne de öğrenciler akın ederken, siyasi partilerin gençlik kolları da bilgilendirme stantları kurarak öğrencileri karşıladı. CHP Gençlik Kolları Teşkılatı ve Kastamonu Ülkü Ocakları; Kuzeykent Kampüsü'nde stant kurarken AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ise Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde stant kurmayı tercih etti.




CHP'den yapılan paylaşımda "Bugün Gençlik Kolları olarak Kastamonu Üniversitesi kampüs girişindeydik. Bizleri yalnız bırakmayan Merkez İlçe Başkanımız İlke Karabacak’a, Kadın Kolları İl Başkanımız Gülcan Topalşabanoğlu’na, İl Başkan Yardımcımız Cumhur Genç’e, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Erkan Ergülenoğlu’na, Kastamonu Belediyesi Meclis Üyemiz Özgür Ergülenoğlu’na, tüm partililerimize ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İktidar yolunda gençlerimizin inançları da tam, cesaretleri de" ifadelerine yer verdi.


AK Parti ise şu ifadelere yer verdi;

"Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı, bitsin artık bu Hasret buluşalım gayrı.. Kampüse Hoşgeldin Standımızı uzun zaman sonra Otogar'da açtık, Üniversite eğitimi için Şehrimize gelen Öğrenci kardeşlerimizi bekliyoruz. 

Diyoruz ki; Üniversiteye ve aramıza hoşgeldin kardeşim.. Yeni okula yeni dostluklara hoşgeldin.. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum