Gazi’de tatsız Çarşamba: 1-2;

Gazi’de tatsız Çarşamba: 1-2

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 33’üncü haftasında T. Karacabey Belediyespor’u konuk etti. Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-2 temsilcimizin mağlubiyetiyle sona erdi....

Karacabey Belediyespor 33’te Bekir Can Kara ile 0-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. GMG Kastamonuspor ikinci yarıda penaltıdan golü buldu. 49’da penaltı noktasına gelen Ergin Keleş penaltıyı gole çevirince skor 1-1 oldu. Karacabey Belediyespor, 61’de Mustafa Türk’le tekrar öne geçti (1-2). Konuk ekip 75’te bir de penaltıdan yaralanamadı, penaltı vuruşunda GMG Kastamonuspor kalecisi Eray Birniçan başarılı bir kurtarışa imza attı.

EMİR AÇIKGÖZ 74’TE OYUNA GİRDİ

GMG Kastamonuspor’da U19 takımından A takıma katılan Emir Açıkgöz, 74’üncü dakika oyuna girdi. Hücumda etkili olmaya çalışan Açıkgöz’ün bir şut denemesi savunmaya çarparak kornere gitti.

KARACABEY PLAY-OFF İDDASINI SÜRDÜRDÜ

Bu sonucun ardından GMG Kastamonuspor 37 puanda kaldı. Düşme korkusu yaşamayan çıkma umudu da bulunmayan kırmızı-siyahlılar, hafta sonu Etimesgut Belediyespor deplasmanında olacak.

Karacabey Belediyespor ise 58 yaparak Play-Off iddiasını sürdürdü.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum