Muhafazakar Tekne Turu ile Doğa Keşfi!;

Muhafazakar Tekne Turu ile Doğa Keşfi!

Tekne kiralayarak yapılabilecek pek çok alternatif seçenek bulunuyor....

Tekne kiralayarak yapılabilecek pek çok alternatif seçenek bulunuyor. Bireysel olarak otellerin toplu alanlarında sıkılan ailesi ve arkadaşları ile özel vakit geçirmeyi fırsat bulamayanlar için uygun bir seçenek olarak değerlendiriliyor. Kiralık teknefırsatı kendini kalabalıktan izole etmek isteyen kişiler için kaçınılmaz bir fırsat haline geliyor. Daha muhafazakar ve bireysel tatil anlayışına sahip kişiler için seçilebilecek alternatif gezi rotaları tatil sürecini daha hareketli hale getiriyor.

Özellikle insan kalabalığından sıkılmış olan kişiler için daha gürültüsüz alanlara giderek tatilini sürdürebilmek tamamen kişinin kontrolünde oluyor. Daha özgür ve dayatılmadan bireyselliğin ön planda olduğu tatil süreci için tekne turu öneriliyor. Bu kendi halinde vakit geçirmekten hoşlananlar ile çok çocuklu aileler için eşi bulunmaz bir fırsat alanı da oluşturuyor.

Muğla, Fethiye, Kalkan…

Tekne kiralayacaklar için en doğru zamanı belirlemek ve hava şartlarına uygun doğru bir organizasyon tasarlamak önemlidir. Keyifli süreci yağmurlu hava tamamen olumsuz olarak etkileyebilir. En iyi ideal mevsim planlaması üzerinden tekne tatili değerlendirilmelidir. Bahar ayları ve yazarları tercih edilebilir. Tekne kiralama dendiğinde akla gelecek bazı gezi rotaları bulunur. Bunlar tarihi mekanların bulunduğu tatil rotaları başta olmak üzere daha çok hiç görülmemiş doğa manzaraların bulunduğu yerler olabilir.

Ülkemizde Ege kıyıları popüler tekne turlarına düzenlendiği bölgeler arasındadır. Bu bölgeler içerisinde Muğla, Kaş, Fethiye, Marmaris ve Kalkan güzergahı daha çok tercih edilir. Elbette ki Ege dışında Akdeniz ve Marmara'da tercih edilen tekne turları arasında yer alır. Özellikle tatil bölgeleri Batı Karadeniz şeridi tekne tatili için muhteşem fırsatlar sunar. Ege kıyıları dışında İstanbul'un Ada bölgesi, Akdeniz kıyısı, İzmir kıyıları ile Batı Karadeniz çizgisi popülerliğini korumaya devam ediyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum