14 Mayıs'a kadar 40 miting;

14 Mayıs'a kadar 40 miting

Türkiye seçim için geri sayıma geçerken AK Parti ise 'Şahlanış döneminin kapıları aralanıyor' parolasıyla çalışmalarını hızlandırdı...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAHAYA İNİYOR

14 Mayıs'a kadar 40 miting

 2023'ün dev kadrosunu tanıtan AK Parti, bu kapsamda yüz yüze görüşmelere ağırlık vermeyi planlıyor. Özellikle deprem bölgesini ihmal etmemek için harekete geçen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ise tam 40 ilde miting yapacak. Zaman darlığı nedeniyle Erdoğan'ın bir günde 2 ili ziyaret etmesi beklenirken, mitingler 'asrın felaketi' nedeniyle sade olacak.

Türkiye, sandık başına gitmek için geri sayıma devam ediyor. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar hız kazandı, partilerde ve ittifaklarda hareketlilik arttı. 9 Nisan'da YSK'ya sunulan milletvekili adaylarının ardından Cumhurbaşkanı adayları da halkı ikna çabalarını hem mitinglerle hem de medya aracılığıyla sürdürüyor. Seçim beyannamesini açıklayan AK Parti'de de hareketlilik arttı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı belli oldu.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELERE AĞIRLIK VERİLİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 2053 ve 2071 hedefine giden yolda teşkilatlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yüz yüze görüşmelere ağırlık verdi. AK Parti, bu kapsamda kabindeki 15 bakan ve geçmiş dönemde bakanlık yapmış deneyimli isimlerin yanı sıra sporcu, sanatçı ve yazar gibi isimlerin yer aldığı milletvekili adayları için 81 ilde tanıtım toplantıları düzenleniyor.

SAHURA KADAR YOĞUN MESAİ

Adayların ve teşkilatların çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamaları için plan ve programlar hazırlandı. Ayrıca 3 dönem kuralına takıldığı için bu dönem milletvekili adayı gösterilmeyen isimler de sahada görevlendirildi. Teşkilatlar ve milletvekili adayları sahura kadar yoğun mesai yapacak. Seçmene öncelikle AK Parti hükümetlerinin 21 yıldır başta savunma sanayi, diplomasi, eğitim, sağlık ve ulaşım alanında yaptıkları ve bundan sonra yapacakları anlatılacak.

GÜNDE 2 İL TOPLAMDA 40 İLDE MİTİNG

AK Parti, her bölgeye ve 81 ile göre seçim stratejilerini hazırladı. Her ilin öncelikleri, ihtiyaçları, neler yapılacağı, illere özel projeler seçmene anlatılacak. Her seçim döneminde yoğun programıyla milyonlarca vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise rekoru yine elinde bulunduracak ve birçok noktada milletle bir olacak. Erdoğan, 14 Mayıs'a kadar 40 ilde miting gerçekleştirecek. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle mitingler sade olacak.Zaman darlığı nedeniyle Erdoğan'ın bir günde 2 şehre gitmesi bekleniyor. Bayrama kadar açılış ve toplu temel atma törenlerinin ardın gerçekleştirilecek mitinglerde depremzedeler asla unutulmayacak. AK Parti'nin önceliğini depremzedeler ve onların ihtiyaçları oluşturacak.  (haber merkezi)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum