KÜ Öğrencileri, TEKNOFEST 2023'te 5 Takım ile Yarışacak;

KÜ Öğrencileri, TEKNOFEST 2023'te 5 Takım ile Yarışacak

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) öğrencileri, geleceğin teknoloji liderleri için önem taşıyan TEKNOFEST 2023'e katılmaya hazırlanıyor....

MMF öğrencileri, 27 Nisan - 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2023'te 5 takımla yarışacak.

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, her yıl düzenlenen teknoloji tasarım yarışması TEKNOFEST'in bu yılki finalinde MOBİ Takımı (Turizm Teknolojileri), WEAR Takımı (Turizm Teknolojileri), AREN Takımı (Tarım Teknolojileri), STELLA Takımı (Eğitim Teknolojileri) ve GMEX takımı (Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması) ile yarışacaklar.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, bu tür etkinliklerin, genç mühendis ve tasarımcıların ülke teknolojisine katkıda bulunmalarına fırsat sağladığını ve aynı zamanda onların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu ifade etti. Öğrencilerin katılımlarından dolayı memnuniyetini belirten Rektör Topal, yarışmaya katılacak tüm ekiplere başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum