Taekwondo’da kozlar paylaşılıyor;

Taekwondo’da kozlar paylaşılıyor

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında ilimizin ev sahipliğinde düzenlenen Gençler Taekwondo Grup Birinciliği müsabakaları başladı. Düzenlenecek olan mücadeleler Merkez Spor Salonu’nda yapılıyor.c...

19 ilden yaklaşık 250 sporcunun ter döktüğü grup birinciliği karşılaşmaları için açılış seremonisi gerçekleştirildi. Seremoniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Okul Sporları Şube Müdürü Adem Keloğlu, Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan, federasyon yetkilileri, sporcular, idareci ve antrenörler katıldı.

Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan İl Müdürü Asrak, ilimizde düzenlenen grup birinciliği vesilesi ile yaklaşık 250 katılımcıyı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti ve tüm sporculara başarılar diledi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ise ilimize Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından kazandırılan Merkez Spor Salonu’ndan çok etkilendiğini vurguladı ve şimdiki nesil sporcularımızın çok şanslı olduklarını dile getirdi. İlk gün gerçekleştirilen ve tamamlanan müsabakaların ardından derece elde eden sporcular madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Gençler Taekwondo Grup Birinciliği karşılaşmaları bugün yapılacak mücadeleler ile devam edecek.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum