Gazi’de konuk İskenderunspor;

Gazi’de konuk İskenderunspor

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, bugün sahasında İskenderunspor A.Ş’yi konuk edecek....

Ligde oynanacak 31’inci hafta müsabakasında iki takım Gazi Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Zorlu müsabaka bugün saat 15.00’de başlayacak.

Ligde geride kalan haftayı zorlu Van deplasmanından iyi bir futbol ortaya koyarak 1 puanla ayrılan ve beğeni toplayan kırmızı siyahlı temsilcimiz seyircisi önünde iyi mücadelesini sürdürerek 3 puana ulaşmayı hedefliyor. GMG Kastamonuspor, 34 puanla 13’üncü sırada yer alırken, zirve mücadelesi veren İskenderunspor, 59 puanla 5’inci sırada yer alıyor ve Play-Off hattındaki yerini kaybetmemek adına sahaya puan veya puanlar için çıkacak.

Kırmızı siyahlılarda cezasını tamamlayan Fuat, Şaban ve Ercan bu müsabakada teknik direktör Levent Eriş’in şans vermesi halinde formasına tekrar kavuşacaklar. İskenderunspor’da ise cezalı Nadir Çiftçi bu müsabakada forma giyemeyecek.

GMG Kastamonuspor, eski başkanlarından Enes Aygün’ün bir dönem aynı anda başkanlığını yaptığı bir diğer takım İskenderunspor, daha önce 2’nci Lig’de 1 kez ligin ilk yarısında karşılaştı. 30 Ekim tarihinde İskenderun’da oynanan karşılaşmayı Hatay temsilcisi 4-2 kazanmıştı. Bu maçta kırmızı siyahlı temsilcimizin golleri Ergin Keleş ve Ayhan Gürbüz’den gelmişti. İskenderunspor’un golleri ise Enes Soy (2), Kadir Ari ve Uğur Akdemir’den geldi.

FELAKETE RAĞMEN DEVAM ETTİLER

Deprem felaketi sonrası ağır hasar olan İskenderun kenti ve İskenderunspor camiası kayıpları olmasına rağmen ligden çekilmedi ve mücadelesine devam etme kararı almıştı. Takımın başına Levent Şahin’i getiren İskenderunspor, asrın felaketi sonrası çıktığı 7 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu galibiyetlerin 2 tanesi ligden çekilen takımlara karşı hükmen olarak kayıtlara geçti. İskenderunspor son oynadığı karşılaşmada Etimesgut’u 3-0’la geçti.

İskenderunspor, ligde oynadığı 30 maçta topladığı 59 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Play-Off hattı içerisinde yer alan ekip, GMG Kastamonuspor karşısında 3 puan arayacak. İskenderun temsilcisi deplasmanda çıktığı 15 maçta 7 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda rakip filelere 23 gol gönderirken kalesinde 14 gol gördüler.

Ft.KSK-İskenderun

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum