"Projelerinizi Beraber Yazıyoruz" programının ilki tamamlandı;

"Projelerinizi Beraber Yazıyoruz" programının ilki tamamlandı

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi desteğiyle "Projelerinizi Beraber Yazıyoruz" programını hayata geçirdi....

Kastamonu Üniversitesi TTO, tarafından yürütülen program kapsamında TÜBİTAK 1001, 1003, 1005, 3005 ve 3501 projelerine başvuru yapmayı planlayan araştırmacıların yoğun ilgi gösterdiği program, panel oturumları, deneyim paylaşımları ve bireysel danışmanlık oturumlarıyla yoğun bir program takvimi izledi.

Program kapsamında araştırmacılar, TÜBİTAK projelerine başvurmak için gerekli olan hazırlık sürecinde, birbirinden deneyimli ve başarılı akademisyenlerden danışmanlık alarak projelerini hazırlama fırsatı buldu. Programa katılan 20 araştırmacıdan 11’i projelerini bire bir danışmanlık uygulaması ile hazırlayarak panellere katıldı. Program sonucunda 1 adet 1001, 4 adet 3005, 4 adet 3501 ve 2 adet 1005 projesi hazırlanarak TÜBİTAK’a sunulmaya hazır hale getirildi.

Panellerin ardından proje sahibi araştırmacılara başarı temennilerinde bulunularak, programda yer alan tüm hocaların katkılarından dolayı teşekkür edildi. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum