Ragbi müsabakaları başladı;

Ragbi müsabakaları başladı

İlimiz ev sahipliğinde 1-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Genç Erkekler Ragbi Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı....

Taşköprü Stadı’nda gerçekleştirilen ve 40 takımdan yaklaşık 700 katılımcının yer aldığı şampiyona için açılış seremonisi yapıldı.

Seremoniye Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Taşköprü İlçe Müdürü Mehmet Korkmaz, Şube Müdürü Selçuk Alparslan, takımların sporcu ve temsilcileri ile sporseverler katıldı.

Saygı Duruşu ve Okunan İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan İl Müdürü Asrak, Kastamonu’nun her geçen gün bir spor şehri olma yolunda hızla ilerlediğine değinerek, spor altyapısı ve tesisleşme konusunda hemen hemen her branşa uygun bir il olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz yıl da Okul Spor Faaliyetleri bazında çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıldığını belirten İl Müdürü Asrak, bu yıl da 20 il, 40 takım ve yaklaşık 700 katılımcılı Ragbi Türkiye Birinciliğine ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Okul Spor Faaliyetleri Genç Erkekler Ragbi Türkiye Birinciliğine katılan tüm takımlara başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu’nun değerlerinden Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Hazretlerinin “Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle, Her işiniz Güle Güle” sözü ile konuşmasını tamamladı.

Genç Erkekler Ragbi Türkiye Birinciliği’nde ilk 3 gün günde 20 karşılaşma oynanacak. Grup maçlarının sona ermesinin ardından 4 Nisan Salı günü 1’nci Tur, 5 Nisan Çarşamba günü ise Çeyrek-Yarı Final ve Final mücadeleleri yapılacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum