Yeniden Refah’ta 2 adaylı temayül;

Yeniden Refah’ta 2 adaylı temayül

eniden Refah Partisi (YRP) Kastamonu İl Teşkilatı, 28. dönem milletvekili adaylarını belirlemek üzere temayül yoklaması yaptı....


Yeniden Refah Partisi (YRP) Kastamonu İl Teşkilatı, 28. dönem milletvekili adaylarını belirlemek üzere temayül yoklaması yaptı. YRP MKYK Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci başkanlığında YRP il binasında yapılan ve 2 aday adayının yarıştığı temayülde 55 delege oy kullandı.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili aday adaylığını açıklayan İl Başkanı İbrahim Demir ve Kağan Yorulmaz temayül yoklaması öncesi partililere kısa birer konuşma yaptı.

Milletvekili Aday Adayı Kağan Yorulmaz; “Çıktığımız bu kutlu yolda hizmet nimettir ahlakıyla Erbakan Hocamızın yolundan yürümeye ve hak yoldan çıkmadan makamlara ve rakamlara itibar etmeden var gücümüzle siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmek için bu davaya baş koydum. Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim” dedi.

Milletvekili Aday Adayı İl Başkanı İbrahim Demir de yaptığı konuşmada, “Milletimiz müsterih olsun. Erbakan hocamızın ülkemize yaptığı ağır sanayi hamlesini havuz sistemi denk bütçe faizcilerin hortumlarını kesmek için geliyoruz. Bizim elhamdülillah iş bitirme belgelerimiz var. Millî görüşün prensipleri ile Erbakan hocamızın yolunda ilerleyen tek parti Yeniden Refah Partisi'dir ve lideri Doktor Fatih Erbakan'dır. Aziz milletimizin desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum