Gazi’de konuk Kömürspor;

Gazi’de konuk Kömürspor

GMG Kastamonuspor, sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Ligde oynanacak 29’uncu hafta müsabakasında iki takım Gazi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka bugün saat 14.00’de başlayacak....

Ligde geride kalan haftayı BAY geçerek 3 puanla kapatan GMG Kastamonuspor, Kömürspor karşısında 3 puana ulaşmayı hedefliyor. Bu maç öncesinde kırmızı-siyahlılar ligde 28 maçta topladığı 30 puan ile 15’inci sırada yer alıyor. Zonguldak temsilcisi ise 44 puanla play-off hattını takibini sürdürüyor.

Kırmızı siyahlılarda cezalı Fuat, bu müsabakada forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan kaleci Eray Birniçan’ın ise bu maçta kalesini yeniden devralması bekleniyor.

Kömürspor, bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Deplasmanda oynadığı 14 maçını 5’ini kazanırken, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Zonguldak Kömürspor bu müsabakalarda 12 gol atarken kalesinde 15 gol gördü. Ligin ilk yarısında iki takım arasında Zonguldak’ta oynanan karşılaşmayı Kömürspor, 90’ıncı dakikada bulduğu golle 1-0 kazanmıştı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum