U17 KSK grubunu lider tamamladı;

U17 KSK grubunu lider tamamladı

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden GMG Kastamonuspor U17 takımı grubunu şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi....

 Grup maçlarının tamamlanmasına bir hafta kala kırmızı siyahlılar şampiyonluğunu ilan etti. Temsilcimiz, Türkiye derecesi için mücadelesini sürdürecek.

GMG Kastamonuspor U17 takımı, Hasan Doğan Tesisleri’nde oynanan maçta 52 Orduspor takımını 3-1 mağlup ederek bitime bir hafta kala son hafta oynanacak maçların skoruna bakılmaksızın grubunu lider tamamlamayı garantiledi. Kırmızı siyahlılar, oynadığı 15 karşılaşmada 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 37 puan topladı ve büyük bir başarıya imza attı.

“İŞİN ASIL KISMI ŞİMDİ BAŞLIYOR”

U17 Teknik Sorumlusu Onur Beşel, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kulübümüzü, sporcularımızı değerli hale getirmeye çalışıyoruz. Potansiyeli olan özel yeteneklerimiz var. Bu süreçte de biz burada olmamış bir şeylerin de ilkini yapmak istiyoruz. Bunu U17 grup şampiyonluğuyla gösterdik. Şampiyonluktan daha değerli olan ise, çocuklarımızın bu süreçte hafta hafta gelişimlerini gözlemleyebilmek oldu. İşin asıl kısmı şimdi başlıyor.”

Beşel: “Şimdi yeni bir meydan okumaya giriyoruz. Kazansak da kaybetsek de meydan okumalarımız devam edecek. Zonguldak’la oynayacağımız son lig maçını hazırlık maçı havasında geçirmek istiyoruz. Sonrasında da kura akabinde çıkan rakibimizle 12 Nisan’da çeyrek finale kalmak için eleme maçı oynayacağız. Hazırlıklarımızı galibiyetler üzerine kuruyoruz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum