‘İnce’ 100 bin imzayı topladı;

‘İnce’ 100 bin imzayı topladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçime girmeye hak kazanan cumhurbaşkanı adaylarının güncel imza sayılarını açıkladı....

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçime girmeye hak kazanan cumhurbaşkanı adaylarının güncel imza sayılarını açıkladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzaya ulaşarak resmen aday oldu.

Cumhurbaşkanı adayı olunabilmesi için 27 Mart saat 20.00'ye kadar 100 bin imza toplanması gerekiyordu. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) "Cumhurbaşkanı Aday Gösterilme Durumu" ekranındaki verilere göre Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzaya ulaştı ve adaylık için şartları sağladı.

İNCE'DEN TOPLANAN İMZA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Muharrem İnce, 100 bin imzaya ulaşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İnce paylaşımında, "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler memleketin güzel insanları, teşekkürler evlatlarım. 100 bin imza tamam. Rehavet yok, pazartesi saat 20.00’ye kadar imza vermeye devam." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, imza sayısının tamamlanmasının ardından kameraların karşısına geçti. İnce, konuşmasında şunları söyledi:

"2018'deki imza toplamayla şimdiki aynı değil. Her türlü engellemeye, her türlü baskıya, iftiraya, ayak oyununa pabuç bırakmadınız. Ben imza verenleri yürekten kutluyorum. Seçim kurulundan size verilen o nüshayı saklayın. O Türkiye'nin demokrasi belgesidir. Demokrasimiz için yaptığınız katkının bir diplomasıdır. Muharrem İnce'den hiçbir şey beklemeden, hiçbir şey almadan 100 bin gönüllü, bunlar size bir miras olarak kalacak. Çocuklarınıza o belgeleri göstereceksiniz. İlke için burdayım, onur için burdayım, Atatürk için burdayım diyenlerin belgesidir.”

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum