Özel İdare 1 puanı 90+da kurtardı;

Özel İdare 1 puanı 90+da kurtardı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci grupta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, sahasında karşılaştığı Kavaklıderespor ile duraklama dakikalarında bulduğu 2 gol ile 3-3 berabere kaldı....

Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen temsilcimiz Özel İdare, sahasında ligde iddiası bulunmayan Kavaklıdere takımını konuk etti. Özel İdare KHS, bu müsabakada 2 kez 2 farklı geriye düşmesine rağmen 1 puan ile ayrıldı.

Temsilcimiz müsabakanın ilk yarısında soyunma odasına 2-0 geride girse de ikinci yarının başında Sefa Furkan’ın attığı gol ile umutlandı. Müsabakanın son anlarında ise nefesler kesildi. Temsilcimiz 90+3’de kalesinde üçüncü golü gördü ve skor 3-1’e geldi. Maç bitti denilen anlarda 90+5’de temsilcimiz Caner Çolak’ın golü ile son anlarda yeniden umutlandı. 90+8’de bulduğu gol ile pes etmeyen Özel İdare bu müsabakadan 1 puan ile ayrıldı.

Bu beraberliğin ardından temsilcimiz Özel İdare 20 maç sonunda 33 puanla 7’nci sırada kalırken Kavaklıdere puanını 23 yaptı ve 10’uncu sırada yer aldı. Özel İdare ile lider Bartınspor arasındaki puan farkı ise 9’a yükseldi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum