KSK Balkes deplasmanında;

KSK Balkes deplasmanında

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligde 24’üncü hafta erteleme müsabakasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka bugün saat 14.00’de başlayacak....

GMG Kastamonuspor 26 puanla 14’üncü sırada yer alırken, Balıkesirspor ise 15 puanla 19’uncu sırada bulunuyor. Ligin alt tarafıyla puan farkını açarak rahatlamak isteyen temsilcimizin hedefi bu zorlu müsabakadan 3 puanla ayrılmak. Balıkesirspor ise ligde kalma umutlarını koruyabilmek adına bu maçı kazanmak istiyor.   

Balıkesirspor bu sezon sahasında oynadığı 13 maçta 3 galibiyet alırken 4 beraberlik, 6 da mağlubiyet  aldı. Ligde 10 maçtır kazanamayan Balıkesirspor, son galibiyetini 20 Kasım 2022’de  Fethiyespor’a karşı almıştı. Sahasında oynadığı maçlarda rakip filelere 13 gol gönderen ev sahibi ekip kalesinde ise 24 gol gördü.  Ligin ilk yarısında Gazi Stadı’nda oynanan müsabakada kırmızı siyahlı temsilcimiz maçı 1-0 kazanmıştı.

GMG Kastamonuspor’da sarı kart cezalısı Berkan Burak Turan ve Fethiyespor maçında sakatlanan Eray Birniçan müsabakada forma giyemeyecek. Fethiyespor maçında cezasını tamamlayan Şaban Özel ise takımdaki yerini alacak.


 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum