Erbilgin'den bir açıklama daha;

Erbilgin'den bir açıklama daha

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu....

Gün içerisinde Taşköprü ilçesine giderek orada basın açıklaması yapan Erbilgin, kendisine cevap veren Taşköprü Belediye Başkanı'nın yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden tekrar cevap verdi. 

Erbilgin'in açıklamaları şöyle: 

"Milletin değil kendi çocuklarını düşünüyorlar demiştim. Taşköprü Belediye Başkanı'nın çocuğu sınavsız, sözleşmeli olarak Kastamonu Belediyesi'ne, Kastamonu Belediye Meclis Üyesi'nin çocuğu Taşköprü Belediyesi'ne işbaşı yaptırılmış. Bu arada açıklamamıza Belediye Başkanı Sayın Çatal çok hızlı cevap vermiş. Buradan soralım; SUKAP kapsamında 250 milyonluk kredi yetkisi aldığınızı söylüyorsunuz. Bu yatırım için 2020 yılında yaklaşık 30 milyona (15 Milyonu hibe 15 Milyonu belediye bütçesi)  bu iş yapılabilirken bugün neden 250 milyonluk kredi için yetki gereği duydunuz. Döneminiz bitiyor göleti biten ve arıtma tesisine kadar gelen su hattını ilçeye getiremediniz.

- Önceki dönem MHP İl Başkanı Sayın Yüksel Aydın'ın özel şoförü işe alınmış mıdır?

- Satılan arsalar atık parsellerle birlikte 80'leri bulmaktadır. Biz 15 adet derken sadece emlak değeri olanları soruyoruz. (Eski mezbahane yeri,  Gizlice Mahallesi'nde 3 arsa, Ağcıkişi Mahallesi'nde 4 adet arsa ve Tekke Mahallesi'nde 1 adet arsa vb.

- Aşevine meclis üyenizin oğlu işe alınmış mıdır?

-Terminal için çıkılan ihalelere giren olmadı diyorsunuz. İhale şartnamesinde caydırıcı olarak yazdığınız maddeler var mıdır? Geçmiş yıllarda Kastamonu terminalinde faaliyet gösteren bir firma size sözlü ve yazılı olarak başvuru yaptığı halde yeni kabulü yapılmış sıfır binada tadilat yapılacağı gerekçesiyle ret cevabı verilmiş midir?"

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum