Yağış bekleniyor;

Yağış bekleniyor

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, Balkanlar’dan gelen yağışlı havanın etkisi altına girilirken Kastamonu için de hafta sonu işaret edilerek uyarı yapıldı....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, güney ve iç kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Cumartesi günü; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de, Pazar günü; Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu ve Batı ve Orta Karadeniz, Pazartesi günü Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu’nun batısında beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor denildi.

AFAD SMS İLE UYARDI

Ayrıca Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından cep telefonlarına sms gönderilerek lodos ve yağış uyarısı yapıldı. Gönderilen kısa mesajda, “Meteorolojiye göre yarın Kastamonu’da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmalarına karşı dikkatli olun” denildi. (Haber Merkezi)

ft. yağış (arşiv)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum