"Biz öyle söylemedik demeye başladınız";

"Biz öyle söylemedik demeye başladınız"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 11 Ağustos'ta yaşanan sel afeti ile ilgili olarak CHP Milletvekili Hasan Baltacı'nın HES konusundaki eleştirilerine cevap verdi...

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 11 Ağustos'ta yaşanan sel afeti ile ilgili olarak CHP Milletvekili Hasan Baltacı'nın HES konusundaki eleştirilerine cevap verdi.

AK Parti Milletvekili Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın sel afeti ile ilgili Bozkurt'taki vatandaşlar ile konuştuğu görüntüler yer alıyor. Söz konusu görüntülerde CHP'li Engin Altay, "Ayancık'ı tomruk deposu, Burayı HES'ler yıktı" ifadesini kullanırken, Milletvekili Çelik, Altay'ın görüntüleri ile ilgili şunları söyledi: "CHP Milletvekili Baltacı, dün meclis genel kurulundaki konuşmasında, 'Biz, HES patladı demedik, afetin HES’ten kaynaklandığını söylemedik, bizim tarafımızdan böyle bir şey söylendiğini ispat edin, özür dilemeye hazırım' dedin. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay afetin ilk günlerinde Bozkurt’u ziyareti sırasında senin de bulunduğun ortamda 'Burayı HES’ler bitirdi, bunu herkes biliyor' demiştir. Sen de aynı zamanlarda HES’in başına giderek afetin HES’ten kaynaklandığı yönünde yayın yaptın. Tabi olayın HES’le ilgisi olmadığı anlaşılınca çark ederek biz öyle söylemedik demeye başladınız. Şimdi özür dilemeni bekliyoruz."


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum