Yardım kermesinde 15 bin lira toplandı;

Yardım kermesinde 15 bin lira toplandı

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından, geçtiğimiz günlerde Daday ilçesinde geliri depremzedelere gönderilmek amacıyla yardım kermesi düzenlenmişti. Kermeste toplanan 15 bin liralık gelir, AFAD’a ulaştırılmak üzere İlçe Kaymakamı Ayşegül Yıldırım’a teslim edildi....

11 ilde büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Daday ilçesinde organize edilen kermes programında toplanan 15 bin TL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dilek Çelikci, 5. sınıf öğrencileri Meryem Çiftçi ve Furkan Demirkan tarafından AFAD’a verilmek üzere Kaymakam Ayşegül Yıldırım’a sunuldu.

“YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Yıldırım, ilçede yardımların devam edeceğini dile getirerek, “Öğrencilerimizle velilerimizle el ele vererek böyle bir kermes düzenledik. Yaklaşık 15 Bin TL gibi bir miktar İlçede kapsamlı yardım çalışmalarımız devam edecek. Bundan sonrası için de bu tarz etkinler olacak. Genelde maaşlar ayın 15’inden sonra alınıyor özellikle 15’i sonrasında yardımlar yapmayı planlıyoruz. 2 ay sonra da 3 ay sonra da yardımlarımız devam edecek. Birlik olarak, el birliği ile destek verip bu işin altından birlikte kalkacağız” dedi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum