“Devrimler kansız olmaz”;

“Devrimler kansız olmaz”

GMG Kastamonuspor’un yeni teknik direktörü Levent Eriş, dün Tosyaspor ile oynanan antrenman maçı sonrası açıklamalarda bulundu....

Sözlerine ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen acı felaket ile başlayan Eriş, “Çok acılı günlerden geçiyoruz. Sevdiğimiz insanları kaybettik. Göçük altında kalanlar, yaralı olanlar var. Vefat edenlere rahmet, kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gerçekten ülke olarak çok büyük acı ve üzüntü yaşıyoruz” dedi.

“İSTENİLEN SONUÇLARI YAKALAYAMAMIŞ BİR TAKIM VAR”

Tecrübeli teknik adam, başarının neden yakalanamadığını değerlendirdiklerini vurgulayarak, “Kastamonuspor olarak takım bu sene beklenen yerde değil. Sayın Cengiz Aygün, transfer tahtasının açılması ve takımın kurulması için müthiş bir ekonomik çaba hem de oyuncu bulabilme çabası içinde. 10 gün içinde kurulup, devre arasında 13 takviye yapılmış, istenilen sonuçları yakalayamamış bir takım var. Biz de bu kritik safhayı, istenilen neden yakalanamadı durumunu değerlendirerek, geldiğimiz günden itibaren ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

“EĞER BU OYUN KOŞMADAN OYNANACAKSA BEN DE OYNARIM”

Levent Eriş, son olarak takımın mücadele gücünün yükselmesi gerektiğini ve buna uymayanlar ile yolların ayrılacağını dile getirerek, “İyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Ama olurken de… Devrimler kansız olmaz. Mücadeleci bir takım kurmayı severim. O yüzden bu mücadele gücüyle oynamasını istemediğim, beğenmediğim bir durum var. Eğer bu oyun koşmadan oynanacaksa ben de oynarım. O yüzden mücadele gücü yüksek oyunculara ihtiyacım var. Mümkün olduğu kadar önümüzdeki senenin hazırlığını yaparken bu tabloda da hareket edip çok daha iyi bir takım haline dönüşmemiz gerektiğini biliyoruz. Bunları da çocuklarla konuşuyoruz. Ya uyacaklar, ya uyacaklar. Uymayanla da yolumuz ayrılacak. Bu kadar net” dedi.

Ft.Levent Eriş

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum