“Hedefimiz var hayallerimiz var gerçekleştirmek istediğimiz düşüncelerimiz var”;

“Hedefimiz var hayallerimiz var gerçekleştirmek istediğimiz düşüncelerimiz var”

GMG Kastamonuspor’un yeniden anlaşma sağladığı Teknik Direktör Levent Eriş, kulüple sözleşme imzaladıktan kulüp sosyal medyası üzerinden bir açıklama yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş, yarım kalan bir işinin olduğunu dile getirerek gelecek sene 1’inci Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu söyledi....

Eriş, sözlerine yaşanan deprem felaketi ile başlayarak, “Ülkemiz çok üzücü bir dönemden geçiyor. Ülkemiz adına yaşanabilecek en büyük felaketlerden bir tanesiyle karşı karşıyayız. Böylesi bir dönemde bu şekilde karşınızda olmayı istemezdim ama maalesef ki ülkemizin içindeki bu acı gerçeği de bilerek ölenlere rahmet yaralılara sağlık, geride kalanlara Allah metanet nasip etsin. Gerçekten çok üzgünüz. Maalesef ki hayatın bir de gerçek tarafı var. Daha önce de Kastamonu’da sel afetini yaşamıştık. İnşallah Rabbim bir daha ülkemize böyle acı verecek günler yaşatmasın. Tek dileğim, tek duam o” dedi.

“YARIM KALAN BİR İŞİM VARDI”

Tecrübeli teknik adam, Başkan Aygün’ün gel talebini kırmasının söz konusu olmadığını vurgulayara, “Kastamonuspor’la bir sözleşme yaptık ve bu sözleşme bir buçuk senelik bir sözleşme. Sayın Başkan Cengiz Aygün benim için çok değerli. Gel talebini kırmam söz konusu olmadı. Bu talep doğrultusunda da birlikte olmaya, Kastamonuspor takımımızı tekrar 1’inci Lig’lere hep beraber çıkarmaya and içtik. Daha önceden Kastamonuspor’da, çok zor şartlar altında görev almıştım. Yarım kalan bir işim vardı. Allah’ın izniyle takımı ligde tutarak mutlu bir sonla bitirmiştik” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ SENE İTİBARİYLE 1’İNCİ LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Levent Eriş son olarak şunları söyledi: “Hedeflerin çok başka olduğu bir sürece başlıyoruz. Bugün ligde bir takım kararlar alınıyor. Bu kararlar doğrultusunda ligdeki hedefimizi bu dönem itibariyle biliyorum. Önümüzdeki sene itibariyle 1’inci Lig’e çıkmak istiyoruz. Hedefimiz var, hayallerimiz var. Gerçekleştirmek istediğimiz düşüncelerimiz var.”


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum