Vatandaşlar kan bağışında;

Vatandaşlar kan bağışında

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Kastamonu'da çok sayıda vatandaş Kızılay'a kan bağışında bulundu....

Vatandaşlar, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında, deprem bölgesinde oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için kan bağış noktalarına gitti. Vatandaşlar, deprem bölgesine kan bağışlamak için sıraya girdi.

Kan bağışında bulunan bir vatandaş; “Öncelikle devletimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Hepimiz çok üzgünüz. Bu süreçte elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Elimizden şu an sadece kan bağışı geliyor, biz de buraya arkadaşlarla beraber kan bağışında bulunmaya geldik” dedi.

BAYRAM:“ TÜM TÜRKİYE’Yİ KAN VERMEYE DAVET EDİYORUM”

Lise son sınıf öğrencisi Aybar Efe Bayram yolda Kızılay’ın aracını görüp kan verdiğini belirterek; “Deprem felaketi için bayağı üzüldüm. Sabah Kızılay aracını gördüm, kan vermeye geldim bir Türk evladı olarak. Sonuçta oradaki vatandaşların kana ihtiyacı var. Tüm Türkiye’yi kan vermeye davet ediyorum. Elimizden geleni yapalım. Hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralara da acil şifalar diliyorum” dedi.


GÜNAYDIN: “MEMLEKETİMİZİ SEVEN BİR BİREY OLARAK KAN VERMEYE GELDİK”

İlimizde kaleci antrenörlüğü yapan Arda Günaydın ise depremin kendisini üzdüğünü ifade ederek; “Memleketimizi seven bir birey olarak kan vermeye geldik. 81 ildeki vatandaşları kan vermeye davet ediyorum. Herhangi bir maddi manevi yardıma da gönüllü olarak yardım etmekten şeref ve onur duyarız” diye konuştu. 






Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum