2’nci Lig’de biz kalıcı olduk;

2’nci Lig’de biz kalıcı olduk

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 2016-2017 sezonundan bu yana 2’nci Lig’de yer alıyor. Sel afetinden dolayı haklarını dondurduğu sezon sayılmadığında, kırmızı-siyahlı temsilcimiz 2’nci Lig’de 6’ncı sezonunu geçiriyor. Bu sezonlarda ligde kalma, Play-Off’ta mücadele, şampiyonluk yarışı gibi farklı hedeflerle sezonlar geçiren Kırmızı-Siyahlılar, birçok rakibini alt lige birçok rakibini ise üst liglere yolcu etti, kendisi hancı oldu....


GMG Kastamonuspor’un 2’nci Lig’de rakibi olup üst liglere tırmanan takımlara bakıldığında Süper Lig’de Ankaragücü ve Hatayspor; 1’inci Lig’de Eyüpspor, Samsunspor, Bodrumspor, Keçiörengücü, Pendikspor (Lig hakkımızı dondurduğumuz sezon rakipti), Sakaryaspor, Tuzlaspor takımları görülüyor.

1’İNCİ LİG PLAY-OFF HATTIYLA MÜCADELE ETMİŞTİK

TFF 1’inci Lig’de 21 hafta geride kalırken ilk dört sırayı daha önce Kastamonuspor 1966 ve GMG Kastamonuspor’un 2’nci Lig’deki rakipleri oluşturuyor. Eyüpspor, Samsunspor, Bodrumspor, Keçiörengücü, Pendikspor. Kastamonuspor’un 2’nci Lig’den bir üst lige çıkmak için mücadele eden rakipleri, artık 1’inci Lig’den Süper Lig’e çıkmak için mücadele ediyorlar.

2 RAKİP SÜPER LİG’DE

TFF 2’nci Lig’deki temsilcimizle 2’nci Lig’de rakip olup şu an Süper Lig’de yer alan ekipler de bulunuyor. Süper Lig’de geride kalan 20 maçta, daha önceden temsilcimizin rakibi olan Ankaragücü topladığı 22 puanla 12’nci, Hatayspor ise 20 puanla 15’inci sırada yer alıyor.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum