GMG Kastamonuspor zorlu deplasmanda;

GMG Kastamonuspor zorlu deplasmanda

GMG Kastamonuspor deplasmanda İzmir temsilcisi ile yarın karşı karşıya gelecek....

Kırmızı grubun iddialı ekiplerinden Bucaspor, güçlü kadrosu ile zirve mücadelesi veriyor. GMG Kastamonuspor deplasmanda İzmir temsilcisi ile yarın karşı karşıya gelecek. Yeni Buca Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

Geçen hafta aldığı galibiyet ile İzmir’e moralli giden kırmızı siyahlı temsilcimizde hedef bu maçta puan ya da puanlar alabilmek. Bu karşılaşma öncesinde GMG Kastamonuspor 23 puanla 13’ncü sırada yer alıyor. Bucaspor 1928 ise 42 puanla ikinci sırada bulunuyor.

PİYASA DEĞERİ OLARAK İKİNCİ SIRADA

GMG Kastamonuspor’un bulunduğu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 1928 Bucaspor, kadro değeri sıralamasında Kocaelispor’un ardından transfermarkt güncel piyasa değerlerine göre 2,86 Milyon Euro kadro değeri ile en değerli ikinci takım konumunda bulunuyor.

EN YAŞLI BİZ, SONRA ONLAR

İzmir temsilcisi Kırmızı grubun aynı zamanda en yaşlı ikinci takımı olarak da göze çarpıyor. Sarı lacivertli ekip 26.3 yaş ortalaması ile yine ikinci sırada yer alıyor. Kırmızı grubun en yaşlı takımı ise temsilcimiz GMG Kastamonuspor, kırmızı siyahlılar 26,6 yaş ortalamasına sahip.

İKİNCİ YARI GOL ATAMADILAR

Bucaspor 1928, ligin ilk devresini lider konumda kapatmıştı. İkinci yarıya istediği şekilde başlayamayan İzmir temsilcisi ligin ikinci yarısında oynadığı 2 müsabakada 1 puan toplayabildi. Bu maçlarda gol sevinci yaşayamayan Bucaspor liderliği de Kocaelispor’a kaptırmış oldu.

Ligin ilk yarısında Gazi Stadı’nda oynanan müsabaka 0-0’lık beraberlikle sonuçlanmıştı.

MAÇIN HAKEMİ BAYBURT’TAN

GMG Kastamonuspor ile Bucaspor 1928 arasında oynanacak mücadelenin orta hakemi Bayburt bölgesi hakemlerinden Murat Türkoğlu olurken yardımcılıklarını Adem Şahan ve Şeyhmus Baysal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Enver Aydın olarak açıklandı.

Ft. KSK

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum