Vidinlioğlu’na ‘Uğurlu’ yetkisi;

Vidinlioğlu’na ‘Uğurlu’ yetkisi

Kastamonu Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında olağanüstü toplandı. Mecliste, Şubat ayında ihaleye çıkacak olan Uğurlu Hastanesi’nin bina, ruhsat ve arsası için Başkan Vidinlioğlu’na ayrı ayrı yetkilendirme yapıldı....

Toplantının ilk gündem maddesinde atıl durumdaki Özel Uğurlu Hastanesi ihalesinde kullanılmak üzere Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Sanayi A.Ş.'ye 100 milyon TL nakdi sermaye aktarılarak sermaye artışı yapılması, Plan Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda, ihale Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Sanayi A.Ş.’de kalmazsa sermaye azaltma yöntemi ile Kastamonu Belediyesi’ne iade edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olarak Uğurlu Hastanesi binası arsası ile ruhsatının alınabilmesi için Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Sanayi A.Ş.’nin bankalardan teminat mektubu alabilmesi ve bu işleri yapması üzerine Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na veya görevlendireceği şirket görevlisine yetki verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Üçüncü ve son madde de ise olarak Uğurlu Hastanesi binası arsası ile ruhsatının alınabilmesi için Kastamonu Belediyesi İştirakleri ve İşletme İmalat Sanayi A.Ş.’nin açılan ihalelere katılmak üzere ve gerektiğinde şirket yetkililerinden bir kişiyi görevlendirmek üzere Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum