Beklenen kar yağmadı, lastikler elde kaldı;

Beklenen kar yağmadı, lastikler elde kaldı

Küresel ısınmanın etkileri her gün yeni bir alanda ortaya çıkıyor. Ocak ayının sonlarında olmamıza rağmen beklenen kar yağışlarının kendini göstermemesi nedeniyle birçok ilde lastik satıcıları da zor günler yaşıyor....

Her yıl dört ay kar altında kalan Kastamonu merkezde beklenen kar yağışı gerçekleşmediği için lastik satıcıları geçmiş yılları arar hale geldi.

“KAR YAĞMAZSA NE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ”

Kuzeykent Mahallesi Toplu İş Merkezi girişinde lastik satış ve montaj işi yapan Kup10 Garage işletmecisi Numan Kapuci, kışlık lastik satışlarının tamamen durduğunu belirtti. Bu yıl bazı firmalar ile satış sözleşmesi yaptıklarını ve yüklü miktarda ürün çektiklerini söyleyen Kapuci, tedarik ettikleri ürünlerin elerinde kaldığını söyleyerek; “Burada araç yıkama, detaylı temizlik, seramik kaplama, iç dış dizayn ve her türlü modifiye ürünlerimizin satışı ve montajı mevcut. Bunun yanı sıra bu yıl lastiğe ağırlık verelim dedik ve yüklü miktarda ürün çektik. Depolarımız dolu, tamir ve montaj servisimiz de, eğer kar yağmazsa ne yapacağımızı bilemiyoruz” dedi. 


Kaynak: Vural Akkirpi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum