KASİAD’tan Vidinlioğlu’na ‘Uğurlu’ desteği…;

KASİAD’tan Vidinlioğlu’na ‘Uğurlu’ desteği…

Yıllardır atıl haldeki Özel Uğurlu Hastanesi’nin satış ihalesi 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi, olağan yönetim kurulu toplantısını Şube Başkanı Sinan Altıkulaç başkanlığında gerçekleştirdi....

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, 6 Şubat’ta ihalesi gerçekleştirilecek Özel Uğurlu Hastanesi’nin toplantı gündeminde yer aldığı duyuruldu.

VİDİNLİOĞLU, HASTANE OLARAK HİZMET VERECEĞİNİ TAAHHÜT ETTİ

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada şu cümleler yer aldı: “Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun uzun süredir devam eden Özel Uğurlu Hastanesi ile ilgili çalışmalarından duyduğumuz memnuniyeti öncelikle ifade etmek isteriz. Kastamonu’daki sağlık alanlarının ranta kurban edilmemesini; mutlaka sağlık yatırımı için kullanılmasını önemsiyor ve bu konuda dikkatli olunmasını öneriyoruz. Sayın başkan bu sorunun ortadan kalkması için büyük çaba göstermiştir. KASİAD Kastamonu Şubesi olarak, bölgenin hastane olarak faaliyet göstermesini önemsiyoruz. Bu nedenle, Kastamonu’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve KASİAD Genel Merkezi ile iletişime geçerek son durumu değerlendirme fırsatı bulduk. Belediye Başkanı sayın Galip Vidinlioğlu ile de görüşerek, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Özel Uğurlu Hastanesi ile ilgili bölgenin hastane olarak hizmete gireceğini taahhüt ettikleri için bu aşamada sayın başkanı destekleme yönünde karar aldık. Şüphesiz burası Kastamonu’nun bir ayıbıdır. Taşın altına elimizi koymamız gerektiğini düşünerek, geniş bir konsorsiyum oluşturulmasını da hedefleyerek sivil toplum kuruluşlarımızla görüştük ve onların da düşüncelerini aldık. Sayın başkanın üzerinde bir yılı aşkın süredir çalıştığı Özel Uğurlu Hastanesi ile ilgili üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna bildirmek istiyoruz.” (Haber Merkezi)

Ft: kasida (uğurlu hast arşiv)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum