Yapıcıoğlu’ndan adaylık açıklaması;

Yapıcıoğlu’ndan adaylık açıklaması

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği (TMK) Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, Ziraat Odası başkan adayı olduğunu duyurdu....

Dernek binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yapıcıoğlu, yaptığı açıklamada; “Türkiye’de kuraklığa gidildiği görülen ve kuraklıkla mücadele ettiğimiz şu günlerde ziraat Kastamonu için çok önemli. Bundan dolayı bizler de Kastamonu tarımını bulunduğu noktadan bir yukarı çıkarabilme düşüncesi doğrultusunda 4 Şubat’ta yapılması karara bağlanan Ziraat Odası seçimlerine Koruköy Muhtarı aynı zamanda çiftçilik ile uğraşan Ziraat Odası delegesi olarak adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

Yapıcıoğlu, 15 günlük bir süreçte delegeler ile istişareler içinde bulunduklarını anlatarak; “Yaptığımız istişareler sonucu Ziraat Odası’nı bulunduğu noktadan daha çok yukarı çıkarma gayretleri içerisinde olabileceğimizi, bu doğrultuda da Kastamonu’ya daha verimli, daha faydalı yatırımların gelmesinin mücadelesi içerisinde olabileceğimizi düşündük, bundan dolayı 4 Şubat’taki Ziraat Odası seçimlerinde biz de ‘Varız’ dedik. Ziraat günümüzde çok önemli, Kastamonu için önemli. Kastamonu’nun tarımda çok büyük eksiklerini görüyoruz. Ziraat Odası’nın da bu doğrultuda herhangi bir çalışma içerisinde olmaması, bize bir plan ve proje sunamaması bizleri aday olmaya itmiş durumda” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum