Yeni transferlerden ilk değerlendirme;

Yeni transferlerden ilk değerlendirme

GMG Kastamonuspor’un yeni sözleşme imzaladığı 8 futbolcu, imza töreni sonrası değerlendirmelerde bulundu....

Takıma yeni katılan isimlerden Emre Can Coşkun; “Kastamonuspor ailesine katıldığım için son derece mutluyum. İnşallah ikinci yarıda bizde taşın altına ellerimizi koyup Kastamonuspor’u iyi yerlere getirmek için mücadelemizi vereceğiz. İnşallah iyi bir başlangıç yapıp lig sonuna kadar da iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Bir diğer transfer Şamil Başaran ise; “GMG Kastamonuspor’a transfer olduğum için çok mutluyum. İkinci devre elimizden geleni yapıp takımı hak ettiği üst sıralara getireceğiz” diye konuştu.

Savunma oyuncusu Ali Fırat Okur açıklamasında, “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, onun için elimden geleni yapacağım. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Kırşehir’den gelen kaleci Mustafa Güngör; “GMG Kastamonuspor ailesine yeni katıldım ve buradaki samimi ortamı gördüm. Teknik heyet ve yönetimin bir projesi olduğuna inandım. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alıp üst sıralara önümüzdeki yıl da bir üst lige çıkmak nasip olur inşallah” şeklinde konuştu.

Yiğit Ali Bayrak ise açıklamalarında şunları söyledi; “Kamp süreci iyi başladı, takımdaki arkadaşlarımızla beraber, yeni transferle beraber iyi bir dönem geçirdik, inşallah bunu lige yansıtmak istiyoruz. Takımda çok güzel bir aile ortamı var, hep beraberiz. İyi hazırlanıyoruz, umarım iyi bir başlangıç yaparız.”

Bir diğer isim Ahmet Furkan Özcan ise; “GMG Kastamonuspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik, kampta hedeflerimiz doğrultusunda çalıştık. Umarım meyvelerini alacağız” dedi.

Ümit hocanın eski öğrencilerinden Yusuf Talum da; “Bu aileye katıldığım için çok mutluyum. Önceden Ümit hoca ile de çalışma imkanımız oldu. Cumartesi maçımız var inşallah galip gelip iyi başlangıç yapar ve iyi bir yerde bitiririz” diye konuştu.

Genç forvet Fuat Bavuk ise; “Güzel bir kamp geçirdik. Hocamız ile birlikte güzel geçiyor bütün günler. Lige hazırlanıp en iyisini yaparak, iyi bir şekilde bitireceğiz. Hedefimiz play-off inşallah orada bitiririz. Buraya geldiğim için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum