Özel İdare futbolcuları üst liglerin de radarında;

Özel İdare futbolcuları üst liglerin de radarında

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci Grup’ta başarılı bir grafik çizerek şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, sezonun ilk devresini lider tamamladı. Özel İdare KHS, devre arasında mevcut kadrosunu muhafaza etmek için çaba gösteriyor....

Takımımız, sezonun ilk yarısını 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet neticesinde 25 puanla zirvede tamamlarken, rakiplerinin çok altındaki bütçesine rağmen de ciddi bir başarı göstererek dikkatleri üzerine çekti. Özel İdare, takım olarak başarılı bir performans gösterince, bireysel yetenekler de diğer takımların ilgisini çekti.

13 maçın 11’inde forma giyen ve 5 gol atma başarısı gösteren Oğuzhan Ayaydın başta olmak üzere birçok futbolcu hem Bölgesel Amatör Lig’den hem de 1’inci Lig’e kadar üst ligden takımların radarına girdi. Kısıtlı imkanlarla başarılı işlere imza atan Özel İdare KHS, kadroyu bozmadan yapacağı takviyelerle üst sıralardaki yerini muhafaza etmek istiyor.

Sezon başı temsilcimiz tarafından yapılan açıklamalarda mütevazi bir takım oldukları ve hedeflerinin mücadeleci bir takım olmakla birlikte şampiyonluk olmadığını açıklamıştı. Ancak ilk devre itibariyle gelinen sıralama, hedeflerde bir güncelleme yapılır mı sorusunu beraberinde getirdi. Özel İdare KHS’de devre arası itibariyle ilk hedef kadroyu muhafaza edip takviyelerle güçlendirmek.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum