KSK’dan nokta atışı transferler;

KSK’dan nokta atışı transferler

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz GMG Kastamonuspor, son olarak Tarsus İdman Yurdu forması giyen sağ bek Yusuf Talum ve stoper Ahmet Furkan Özcan ile Kocaelispor forması giyen Yiğit Ali Bayrak’ı kadrosuna kattı....

Antalya kampına katılan 3 futbolcu ile GMG Kastamonuspor arasında resmi sözleşme imzalandı. Devre arasında kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmek isteyen kırmızı siyahlı temsilcimizde devre arasının ilk imzaları da atılmış oldu.

GMG Kastamonuspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Transfer çalışmalarımız kapsamında bir süredir görüşme halinde olduğumuz Tarsus İdmanyurdu forması giyen sağ bek oyuncusu Yusuf Talum ve yine aynı takım futbolcularından sol stoper oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ve Kocaelispor forması giyen Yiğit Ali Bayrak ile anlaşma sağlanmıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” ifadeleri yer aldı.

21 yaşında olan Yusuf Talum bu sezon 11 resmi müsabakada forma giyerken takımına 1 gollük katkı sağladı. Göztepe formasıyla Süper Lig’de 1 müsabakaya çıkan Talum, kariyerinde Spor Toto 1’inci Lig’de de 26 müsabakaya çıktı.

23 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ise bu sezon Tarsus formasıyla 10 resmi müsabakada mücadele etti. Tarsus İdman Yurdu’nda 3’üncü sezonunu geçiren savunma oyuncusu daha önce Sakaryaspor, Bursaspor alt yaş takımlarında da forma giydi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit Ali Bayrak, bu sezonun ilk yarısında Kocaelispor forması ile 11 resmi müsabakada forma giydi. 10 lig 1’de kupa müsabakasına çıkan Bayrak, skor katkısı yapamadı. Yiğit Ali Bayrak, Kocaelispor forması altında 3’üncü sezonunu geçiriyordu.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum