Çiftçiye, rekor destek ödemesi yapılacak!;

Çiftçiye, rekor destek ödemesi yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ekim ayında çiftçiye toplam 773 milyon 269 bin TL destek ödemesi yapılacağını duyurdu...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ekim ayında çiftçiye toplam 773 milyon 269 bin TL destek ödemesi yapılacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Pakdemirli, Ekim ayında çiftçiye rekor bir destek ödemesi yapılacağını bildirdi.  Pakdemirli açıklamasında, “Ekim ayında rekor destek ödemesi yapıyoruz:773 milyon 269 bin TL. Büyük fedakarlıkla ve özveriyle üretmeye devam eden çiftçimizin yanındayız. Tüm varlığımızla ve gücümüzle üretim için destekçileriyiz” ifadesini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiye çiğ süt için 706 milyon 136 bin TL, hayvan hastalıkları tazminatı için 31 milyon 500 bin TL, yağlı tohumlu bitkiler için 27 milyon TL, hububat ve baklagil desteği için 6 milyon 500 bin TL, geleneksel zeytin bahçelerinin rehabilitasyonu için 1 milyon 163 bin TL ve yem bitkilerine 778 bin TL olmak üzere toplamda 773 milyon 269 bin TL ödeme yapılacak.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum