Candarbey SK basketbolda ilk kez parkeye indi;

Candarbey SK basketbolda ilk kez parkeye indi

Candarbey Spor Kulübü, basketbol branşında U14 kız takımı ve U14 erkek takımı olarak 24 sporcu ile 2022-2023 sezonu Kastamonu Basketbol Yerel Liglerinde yer aldı....

10-11-12 yaşlarında olan sporcuları ile U14 kategorilerinde kendilerinden büyüklerle maçlara katılan Candarbey Spor Kulübü basketbolcuları yeni tecrübeler edindi.

Candarbey Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Nur Asena Bahadır:“Yeni kurulmuş bir kulüp, yeni başlayan öğrenciler, güzel tecrübeler, daha çok yolumuz var, güzel başarılar elde edeceğiz. Önceliğimiz sporu alışkanlık haline getirip basketbolu sevdirmek. Başta bizi tribünde destekleyen değerli velilerimiz olmak üzere antrenör, hakem ve tüm görevlilere bu güzel maçlar için teşekkür ederiz” dedi.

Candarbey Spor Kulübü Başkanı Esin Demirbaş Kerim ise kendilerinden büyük yaş gruplarıyla maçlara katılan Candarbey Spor Kulübü basketbolcularını gönülden tebrik ederek hedeflerinin alt yapıdan yetiştirdikleri sporcularla kastamonuda sporun gelişmesine katkıda bulunmak ve sporu sevdirmek olduğunu söyledi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum