Üniversiteden eskrim atağı;

Üniversiteden eskrim atağı

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Müminhan Bilgin’i ağırladı. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Müminhan Bilgin’e KÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil eşlik etti....

Görüşmede Kastamonu Üniversitesi’nde eskrime yönelik faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Türkiye Eskrim Federasyonu ile Üniversite arasında ortak faaliyetler yapılması, Eskrimin Spor Bilimleri Fakültesi’nde uzmanlık dersi olmasına ve sporun okulda yaygınlaştırılmasına yönelik girişimleri içeren bir protokol imzalandı. Protokolle, öğrenciler tarafından eskrime yönelik ilginin artması hedefleniyor.

Ziyarette, spor ve sporculara her alanda destek vermekten gurur duyduklarını ifade ederek, Türkiye Eskrim Federasyonu ile iş birliği yapmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Topal, nazik ziyaretlerinden ötürü Bilgin’e teşekkür etti.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Bilgin ise ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum