Alt yapıdan A takıma sıçrayışlar devam ediyor;

Alt yapıdan A takıma sıçrayışlar devam ediyor

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan’ın talebi doğrultusunda İsmail Dikmenli Tesisleri’nde U19 ve U17 takımları hazırlık maçı oynadı. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan’ın isteği üzerine, temsilcimizin Bölgesel Gelişim Ligi’ndeki U17 ve U19 takımları hazırlık maçı yaptı....

İsmail Dikmenli Tesisleri’nde oynanan müsabakayı Teknik Direktör Ümit Karan dikkatle takip etti ve oyuncuların durumunu görme fırsatı yakaladı. Müsabakayı aynı zamanda alt yapı antrenörleri ve GMG Kastamonuspor teknik heyeti takip etti.

Antrenman maçını Teknik Direktör Ümit Karan’ın yanı sıra yardımcı antrenör İbrahim Karaduman ve altyapı antrenörleri de yakından takip etti. Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyan Yiğit Yurtsever ve Muhammed Bilal Soylu, Teknik Direktör Ümit Karan tarafından A takım antrenmanına dahil edildi.

Altyapının önemine değinen Karan,  “Kastamonu için çok önemli çalışmalar yapıyoruz. U19, U17’den çıkarttığımız birçok oyuncu var. İnşallah buraya genç oyuncuları da kazandıracağız. Akademiden çıkartacağımız oyuncular bizim için çok önemli” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum