Taşköprü’de voleybol rüzgarı esiyor;

Taşköprü’de voleybol rüzgarı esiyor

Taşköprü Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nda ilk karşılaşmalar oynandı...

Taşköprü Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nda ilk karşılaşmalar oynandı. Turnuvada, 12 takım ve yaklaşık 100 voleybolcu mücadele ederken, oynanan maçlar da renkli görüntülere sahne oluyor.

Organizasyonun ilk müsabakasında Belediye Kadın Voleybol Takımı ile Sevim Tokatlı Kız Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Belediye takımı, Sevim Tokatlı Kız Meslek Lisesi karşısında 3-0’lık setlerle galip gelirken, ikinci müsabakada ise Başhekimlik Kadın Voleybol Takımı, 3-2’lik setlerle CHP Kadın Kolları takımını mağlup etti.

Turnuva ile ilgili Taşköprü Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ise, “Taşköprü’de voleybol sporuna olan ilginin ve bu alandaki potansiyelin ne kadar yüksek olduğunu göstermiştir. Bu sezon 2. Lig’de oynayan ve üst ligleri hedefleyen Taşköprüspor Kadın Voleybol Takımı için umut verici olan bu potansiyelle, Taşköprüspor’un üst ligler için dışardan transfer yerine ilçemizden oyuncu altyapısını kuvvetlendirmesi adına ortam yaratılması amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda ilçemizde sosyal bir ortam oluşturmak ve eğlenmek amacıyla düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar dileriz” denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum