Arama
Arama Sonuçları
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Azdavay'da sağlık alanında yeni gelişme!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 112 Acil Sağlık Hizmeti'nin yapılacak olan atamalar sonrasında Mart ayı itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın bu dönem yapacağı atamalarda Azdavay'a 18 personelin geleceğini de kaydetti.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu.
Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"
Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.
Belediye personel alıyor!
Belediye’ye personel alınacağı duyuruldu
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Kastamonulu şoförün yaşadığı hayret verici olay!
İstanbul'da yaşayan ve minibüs şoförü olan Kastamonulu hemşehrimiz Hakan Yücel, minibüsünde doğum yapan kadını hastaneye ulaştırdı. Yücel açıklamasında; "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diyerek hayretini dile getirdi.
Kastamonu'daki otobüs kazasında tutuklama kararı!
Kastamonu-Sinop yolunda 6 kişinin hayatına mal olan kazada; otobüsün şoförü tutuklandı.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Kastamonu'dan 'DON' manzaraları
Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı.
Plakalarda yeni dönem başladı! Cezası büyük
Araç sahipleri bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de plakalarda karekod uygulamasına geçildi. Alınan bu karar ile birlikte milyonlarca sürücünün plakalarını güncellemesi gerekli. Yaptırmayanlara ise büyük para cezası kesilecek. 
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
Kastamonu'da personel alımı için son gün!
Kastamonu'da yapılacak personel alımı için son gün bugün...
Kastamonulu şoför, kazada hayatını kaybetti
Kastamonulu hemşehrimiz talihsiz kazada hayatını kaybetti.
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
Akıllı kavşak akılları karıştırdı!.. Kimse nereden döneceğini bilemiyor  
Küre ilçesi merkezi girişinde yapılan akıllı kavşak vatandaşların tepkisine yol açtı.