Arama
Arama Sonuçları
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
38 vekil CHP'den ayrıldı
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti milletvekilleri yemin töreni öncesi CHP grubundan ayrıldı.
Prof. Dr. Mustafa Şentop kimdir? TBMM Başkanı kimdir?
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop kimdir? işte Mustafa Şentop hakkında detaylar
Cumhur liderleri, külliyede bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin genel başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
"Gençlerimizin enerjisiyle Meclisimiz daha da güçlenecek"
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında genç milletvekillerine vurgu yaparak, gençlerin enerjisiyle ve fikirleriyle Meclis'in daha da güçleneceğini belirtti.
Şentop, Hıdrellez'i Bağcılar’da Kutladı
Bağcılar Belediyesi ve Balkan-Rumeli dernekleri tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliğine katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hıdırellez Bayramı’nı Bağcılar’da yaşayan vatandaşlarla birlikte kutladı.
Üniversitenin ‘4 yıl’ raporu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2019-2023 dönemleri arasında üniversite olarak yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Rektör Topal burada yaptığı değerlendirmesinde Kastamonu Üniversitesi'ni daha ileriye götürme adına akademik personelle birlikte gayret içerisinde olduklarını dile getirerek, üniversitenin 4 yılda elde ettiği kazanımlarla ilgili bilgiler verdi.
Üniversitenin ‘4 yıl’ raporu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2019-2023 dönemleri arasında üniversite olarak yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla basın toplantısı düzenledi.
Tarihe geçen KKTC hamlesi
TÜRKPA Konseyinde oy birliğiyle alınan kararla gözlemci üye oldu
Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.
Milletvekilleri maaşlarını bağışladı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Türkiye'de birçok ilde büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında, milletvekillerine en az birer maaşlarını AFAD'a yardım olarak bağışlama çağrısında bulundu. Şentop'un açıklamasının AK Parti, İYİ Parti ve CHP'den destek açıklamaları geldi.
"Cumhurbaşkanlığı adaylığında hukuki tartışma yok"
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu birinci dönemidir. İkinci defa adaylığı normal prosedürlere göre olur, Meclis'in karar almasına bu anlamda bir gerek yok. Yeni sistemle beraber iki defa seçilme imkanı tanınmıştır" dedi.
Açılış resepsiyonu salgın nedeniyle yapılmıyordu
TBMM 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı, 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış toplantısı ile başlayacak. Meclisin yeni yasama yılındaki ilk işi, Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni yasalaştırmak olacak. Sonrasında ise "dezenformasyonla mücadele yasası" olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.
“Son 20 yılda üniversite sayılarımız arttı”
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kastamonu Üniversitesi’nin yeni akademik yılının açılışına katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kastamonu’ya geldi.
TBMM Başkanı Şentop’tan Valilik ve Belediye ziyareti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kastamonu’ya geldi. İlk olarak Vali Avni Çakır’ı ziyaret eden TBMM Başkanı Şentop, akabinde Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ile bir araya geldi.
Meclis Başkanı Şentop, bugün Kastamonu’da
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, bugün Kastamonu’ya geliyor. İlk olarak sabah saatlerinde valiliği ziyaret ederek Vali Avni Çakır ile bir araya gelecek olan Şentop, ardından Kastamonu Belediyesi’nde Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alacak.
Şentop, Pazartesi günü Kastamonu’da
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, 26 Eylül Pazartesi günü Kastamonu’ya ziyarette bulunacak. Sabah saatlerinde ilimize gelecek olan Meclis Başkanı Şentop, valilik ziyaretinin ardından Kastamonu Üniversitesi’nde (KÜ) 2022-2023 Akademik Yılı açılış törenine katılacak.
Yeterli çoğunluk sağlanamadı
CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin ele alınması talebiyle yaptığı olağanüstü toplantı çağrısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için düştü.
Meclis’ten olağanüstü çağrı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda bir genel görüşme açılması amacıyla yapılan olağanüstü toplantı çağrısı üzerine, TBMM Genel Kurulu'nu, Anayasa'nın 93 ve Meclis İçtüzüğü'nün 7'nci maddeleri gereğince, 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15´te toplantıya çağırdı.
Rektör Topal , TBMM Başkanı Şentop’u ziyaret etti
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u makamında ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiçbirimiz için başka Türkiye yok"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiçbirimiz için başka Türkiye yok"