Arama
Arama Sonuçları
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!
21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…
Kara yakalanan leyleklerin imdadına koştular
Seydiler ilçesine göç eden ve kar yağışı sebebiyle aç kalabilecekleri düşünülen leyleklerin yuvasına itfaiye ekipleri tarafından yem bırakıldı.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Diyanet yanıtladı, sigara içilen ortamda bulunmak orucu bozar mı?
Her sene Ramazan ayına doğru, Müslümanlar, kendilerine farz kılınan oruç ibadetini yaparken oruçlarını sakat edebilecek, orucu bozan ve bozmayan şeyleri merak edip araştırmaya başlamaktadır. Diyanet'in cevaplarını da dikkate alarak oruçluyken sigara içmek ya da sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Kaza gerekir mi?
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
İlkadım’a yeni hobi bahçeleri açılacak
İlkadım Belediye Başkanı ve Adayı Necattin Demirtaş, ilçeye yeni hobi bahçeleri kazandıracaklarını ifade etti.
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Karabacak; ‘Yüksel Aydın, tipik mizojini belirtisi gösteriyor!’
CHP  Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, kendisine yönelik ‘boyundan büyük işlere kalkışma’ ifadeleri üzerine MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’a eleştirilerde bulundu. Karabacak açıklamasında; “Psikolojide mizojini diye bir kavram vardır. Bu da kadın nefretidir. Kastamonu'da siyasete girdiği ilk günden beri Yüksel Aydın tipik bir mizojini belirtileri gösteriyor” dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
Harita açıklandı: Bu haberi okumadan hafta sonuna girmeyin!
Uzun zamandır kurak geçen kış ayları vatandaşı endişelendiriyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilerde Kastamonu’da Pazar günü yağmur beklendiği bildirildi.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Kastamonu'daki vicdansızlığın izleri siliniyor!
Kastamonu’nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”
Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu.
Kastamonu İl ve İlçe seçmen sayıları açıklandı!
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da heyecan dorukta. Resmi kaynaklardan alınan verilere göre, Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu Merkez ve İlçe seçmen sayılarını derledik.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…