Arama
Arama Sonuçları
ACI OLAY!.. Bunalıma giren kadın kendini astı
Cide ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, kendini asarak yaşamına son verdi.
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
“Geçici mutsuzluk depresyon ile karıştırılmamalı”
Depresyon ve geçici mutsuzluğun, insanların zihinsel sağlıklarını etkileyen iki farklı durum olduğunu belirten Psikiyatri Uzmanı Dr. Arda Kazım Demirkan, “Ancak, aralarındaki farkı anlamak önemlidir çünkü biri geçici ve normal bir duygu durumu iken diğeri ciddi bir zihinsel sağlık sorununu ifade eder” dedi.
İntihar eden imamın, sosyal medya paylaşımı dikkat çekti
İddialara göre Pınarbaşı ilçesinde imamlık yaparken Azdavay'a görevlendirilen ve daha sonra da intihar ederek hayatına son veren imam M.Ş.'nin son paylaşımı dikkat çekti.
Başkan Civelek'ten intihar eden imam için açıklama
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek yaşamına son veren İmam için açıklama yaptı. Başkan Civelek açıklamasında; "Böylesi beklenmedik bir son biz can dostlarını ve yakınlarını çok üzmüştür. Kıymetli kardeşimin zor dönemlerinde çok şükür ki hep yanında olduk.Tüm ailesinin yanında ve yakınında olacağız. Şahsım ve Azdavay halkımız adına merhum hocamıza Allah'ımdan rahmet diliyorum.Oğulları bize emanet" ifadelerine yer verdi.
Pınarbaşı’nda imam intihar etti
Pınarbaşı ilçesinde bir imam kendisini asarak yaşamına son verdi.
Kastamonu’da 65 yaş üstü intiharların başlıca sebebi yalnızlık
Dr. M. Fatih Şerifoğlu, Kastamonu’da 65 yaş üstü intihar sayılarının yüksek olduğunu, bunun başlıca sebebinin de “yalnızlık” olduğunu söyledi.
‘Ölmesi gerekiyordu, öldü!’
Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu
Eşini ve kayınvalidesini katledip, intihar etti
Karabük’te bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesine av tüfeğiyle kurşun yağdırdı.
Bir öğrencinin günlük beslenme masrafı 100 lira!
Hayat pahalılığı, ekonomik kriz ve yetersiz maaşlar nedeniyle veliler öğrencilerin beslenmesine ne koyacağını kara kara düşünür hale geldi.
30 Ağustos’ta ne oldu? 30 Ağustos’un önemi nedir? işte yaşananlar
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemi nedir? İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine ilişkin ayrıntılı bilgiler...
Tosya’daki katliamın ayrıntıları ortaya çıktı!
Cinayet kurbanı kadın, ilk eşinden de şiddet görmüş
Kastamonu'da 1 ayda 4 işçi öldü
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG Meclisi) iş cinayetlerine ilişkin temmuz ayı raporunu açıkladı. Temmuz ayında en az 182 işçi hayatını kaybetti. 2023 yılının ilk yedi ayında ise 1051 işçi hayatını kaybetti.
Pakistan’da bombalı intihar saldırısı: 40’tan fazla ölü var
Pakistan'ın kuzeybatısında bulunan Pakhtunkhwa ilinde dün gerçekleşen siyasi mitingde bir kişinin düzenlediği bombalı intihar saldırısında en az 42 kişi hayatını kaybederken 130'dan fazla kişi de yaralandı.
"Türkiye Yüzyılı’nın en mağdur kesimiyiz"
Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları sözcüsü Mehmet Erol, Güne Bakış programında konuştu. Erol, “Bizim derdimiz evimizin kirasını ve faturaları ödemek. Bizim için de bir çalışma olsun ve mücadele verilsin. Türkiye Yüzyılı'nın en mağdur kesimiyiz” sözlerini dile getirdi.
Ormanda bulunan ceset, kayıp bekçiye ait!..
Küre ilçesinde Güllüce köyünde ormanlık alanda bulunan cesedin Amasya’dan Kastamonu’ya gelerek kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan kayıp bekçiye ait olduğu öğrenildi.