Arama
Arama Sonuçları
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
Kastamonu’daki tehlike 600 yıllık yarışa engel oldu
Kastamonu’da “tehlikeli durum” olarak adlandırılan kurak geçen kış ayları sadece çiftçiyi değil 600 yıllık geleneksel kızak yarışlarını da etkiledi. 600 yıllık geleneksel kızak yarışları kar yağmadığı için bu yıl yapılamadı.
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Kastamonu’nun bu köyü, İstanbul’da 3 meclis üyesi çıkaracak
2005 yılında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde faaliyetlerine başlayan Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu yerel seçimlerde 2, Sultangazi Belediyesi’ne 1 meclis üyesi gönderecek.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Baykar’ın Kastamonulu gizli kahramanı!
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar Ödülleri" töreninde, Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan anneleri Kastamonulu Canan Bayraktar'a özel plaket takdim etti.
1 yıl oldu, kimse uğramadı
İnebolu ilçesine bağlı Örtülü Köyünde 1 yıl önce çöken yolun onarımı için çalışma yapılması bekleniyor.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
MHP’nin Daday adayı belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Buna göre Kastamonu Daday Belediye Başkan adayı Necmettin Pirci oldu.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
İstanbul Milletvekili; Kastamonu’yla dertlendi!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya; Kastamonu’da yaşanan olay sonrasında sorular yöneltti.
Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!
2024 Yerel Seçimlere yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı…
Kastamonu için Dev Anket!
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kastamonu’da vatandaşın nabzını yoklamak için Açıksöz Gazetesinin başlattığı 2024 Seçim Anketi başladı.
Bağcılar’da ‘Hz Pir’ esintisi
Kastamonu’nun evliyalarından olan Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikle hem anıldı hem de davetlilere anlatıldı.
AK Parti'de 'formalite' temayül...
AK Parti Kastamonu teşkilatı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde temayül yoklamasını gerçekleştirdi.
AK Parti'de 'formalite' temayül...
AK Parti Kastamonu teşkilatı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde temayül yoklamasını gerçekleştirdi.