Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ekmeğe zam!..
Yerel seçimler öncesi kısmen de olsa durulan zam haberleri, seçimlerin hemen ardından üst üste gelmeye başladı.
Bayramda Kastamonu’dan çıkamıyoruz!
Ramazan ayının 17. gününde bayram planları yapılmaya başladı. Yılbaşı sonrası zamlarının etkisinde olan ve zaten yüksek olan otobüs biletleri fiyatları artan talep sebebiyle bir artış daha gösterdi.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
Belediye çalışanlarına "ZAM"
Belediye başkanı, belediye personeline zam müjdesini verdi
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
Yılbaşından önce fulletin!.. Zam yolda
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları 2024 yılının ilk günlerinde ÖTV zammı yolda.
5 bin TL ikramiyede tarihler belli oldu!
Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Emekliye zam ne zaman geliyor? memur maaşı artışı nasıl devam edecek? İşte cevaplar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme yapılacağını söyleyerek, "Fazla uzamaz, yani en kısa zamanda. 2024'e inşallah bunun kararlarını vermiş olarak gireriz" açıklamasını yaptı. Öte yandan memurların zam oranı, gerçekleşen enflasyona göre ocak ayında belli olacak. Emekli ve memurların zamları belirlenirken neler dikkate alınacak ve ne kadar zam verilmesi bekleniyor? İşte detaylar...
Etin tadı unutuldu! “50 gramdan fazla alan yok”
Kırmızı et fiyatlarına her gün zam geliyor. Etin kilosu 350 lira olmasıyla birlikte Kastamonu’da işletmeler her gün zam bekler oldu.
Emekliye dev zam müjdesi!
İşte kalem kalem yeni maaş tablosu...
O ülke dünyanın 7 yıl gerisinden geliyor! yarın 2016’ya girecek
Miladı takvime göre 7 yıl 8 ay geriden gelen Etiyopya, yarın 2016 yılına girecek... Tüm resmi işlerde de esas alınan Güneş esaslı Etiyopya takvimine göre yarın 2016 yılına girilecek.
2024 asgari ücreti için en güçlü olasılık!..
Tüm veriler o kritik bandı işaret etti. Enflasyon ve refah payı ile o rakamın üzeri sürpriz olmayacak.
Evde bakım Eylül ayı maaşlarının ödemeleri ne zaman başlıyor? başvuru nasıl yapılır?
Evde bakım maaşı Eylül ayı ödeme tarihi merak edilip araştırılıyor. Ayrıca yılbaşında yapılan zammın ardından evde bakım maaşının ne kadar, kaç lira olduğu da araştırma konuları arasında yer alıyor. Peki, Eylül ayı Evde bakım maaşı ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilip araştırılan soruların cevabıyla ilgili detaylar
Vergi borcu olanlar dikkat! Hacizler başlatıldı
1 trilyon liralık vergi alacağı için Hazine ve Maliye Bakanlığı büyük bir borç tahsilat hamlesi yaptı.
Erdoğan'dan talimat: Emekliler için tüm imkanlar zorlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi kurmaylarına “Başka kalemlerden tasarruf edin, emekliye verin” dediği öğrenildi.
Türkiye genelinde eş zamanlı gıda denetimi yapılacak
81 ilde eş zamanlı olarak lokanta, restoran, kafeterya, otel gibi toplu tüketim yapılan yerlerde denetimler artırılarak, gerekli görülen yerlerden numune alınıp, uygun olmayan işletme ve ürünlere idari yaptırım uygulanacak.
Maliyetlerde zorluk çeken yemek sanayicileri teşvik bekliyor
Yüksek enflasyon ve artan üretim maliyetleri nedeniyle zor bir dönemden geçen yemek sanayicileri alternatif çözüm önerileriyle, sektörün gelişmesi ve bu sürecin atlatılması için teşviklerden yararlanmak istiyor.
Emekli maaşlarına zam sinyali…
Emekli maaşlarıyla ilgili yeni bir düzenleme yapılması gündemde. Yapılması beklenen düzenlemeyle ilgili açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi.
Emekliye zam Ekim'de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşını söylese de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a talimat verdiği öğrenildi.
Çarpıcı iddia: Ekonomi yönetimi emekliye zammı veto etti
İddiaya göre; AK Partili vekiller zam için bastırsa da ekonomi yönetimi "Kaynak yok." diyerek karşı çıktı.