Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Bayram öncesi kötü haber!.. Otobüs biletleri uçakla yarışıyor
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bileti fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Otobüs ile uçak bileti arasındaki fiyat farkı iyice azalırken, bazı rotalarda ve seferlerde uçağın daha cazip hale geldiği görüldü.
Kastamonu Otogarında hareketlenme!
Kastamonu otogarı, yaz-kış Kastamonu’ya gelen ve giden birçok kişinin yolculuktan önceki son durağı oluyor. Kastamonu’dan İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlar, otobüsleri dolduruyor. Kastamonuluların İstanbul yolculuğunda, otobüslerin doluluk oranları yükselirken, Kastamonu’ya gelenlerin sayısı da bir hayli fazla.
“Kastamonu’dan İstanbul’a kadar yıkıldığını düşünün”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Kastamonu ila İstanbul arasındaki tüm şehirlerin, tüm illerin, tüm ilçelerin, tüm köylerin yıkıldığını düşünürsek bir Kastamonulu olarak depremin büyüklüğünü anlamış oluruz.”
Kastamonu’ya ”ZOR” dönüş
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlamaya hazırlanıyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de yeni dönem heyecanını taşıyor.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu'ya uyarı!
Kastamonu'da Perşembe gününden itibaren devam eden yoğun kar yağışı, bugün de etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kodla uyardığı iller arasında bulunan Kastamonu’da kar yağışı etkisini sürerken yağışların yarın da devam edeceği bildirildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 177 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi’nin çalışmaları devam ediyor.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
Umzugmanager ile Nakliyenize Dair Her Şeyi Öğrenin
Taşınmak, başlı başına karmaşık ve enerji harcayan bir süreçtir. Ancak İsviçre'nin öne çıkan platformu Umzugmanager, bu süreci kolaylaştırmak için karşınızda! Nakliyat firmaları arasında doğru seçimi yapmak, "umzugsunternehmen vergleichen" yaklaşımıyla artık çocuk oyuncağı!
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
Bursa'nın Haber Ajansı: bgazete.com.tr Daima Yayında!
Bursa'da Neler Oluyor? Hangi Etkinlikler Kapıda? Şehrin Gelişmelerini İlk Kim Duyuruyor?
Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı
Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor.
AB’nin tescillediği ilk baharat ‘safran’ oldu
Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda sektörü gibi birçok alanda kullanılan safran, baharat kategorisinde Avrupa Birliği Komisyonu tarafından tescillenen ilk ürün oldu.
Çocuklar ölüme davetiye çıkardı
Tosya ilçesinde odun yüklü kamyonun arkasına asılarak yolculuk eden 2 çocuk, ölüme davetiye çıkardı.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Tosyalı firmadan müthiş icat!
Elektrikli scooter'ı güneş enerjisi ile çalışır hale getirdi, pil ömrünü 8 yıl uzattı
Büyük Zafer'in 101. yıldönümünde kutlu topraklara yolculuk...
Büyük Zaferin 101. yıldönümü gecesinde Kastamonu'dan bir kafile daha kutlu topraklara doğru yola çıktı. Kafileyi Çanakkale'ye Vali meftun Dallı ile birlikte uğurlayan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu; "Şanlı 30 Ağustos'un 101. yıldönümünde vatanın kalbinin attığı, tarihin seyrinin değiştiği topraklara hemşerilerimizi yolcu ettik" dedi.
Ankaralı nineler, Kastamonu’yu gezecek
Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, 15-20 yaş arası gençleri Samsun Ladik gençlik kampına; kültür gezileri çerçevesinde ise 65 yaş üstü kadınları ise Kastamonu ve Nevşehir’e gönderdi.
Kastamonu’ya yolculuk şikayeti sosyal medyada gündem oldu!
Bir Twitter kullanıcısı, Isparta’dan Kastamonu’ya yolculuk yaptığını belirterek 2 dakika bekleterek namaz kıldığını ve hakaretlere maruz kaldığını dile getirdi. Bu tweet sosyal medyada gündeme oturdu. İşte detaylar
65 yaş üstü ücretsiz toplu ulaşım sona mı eriyor?
Akaryakıt bedelinin artmasıyla Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim'de 65 yaş üstü vatandaşlara sunulan ücretsiz toplu ulaşımı sonlandıracağını bildirdi.
Kastamonu GFB deplasman yolunda
Bugün (21 Ağustos 2023) saat 21:00’de Fenerbahçe ile Samsunspor deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kastamonu Genç Fenerbahçeliler deplasmanda takımını yalnız bırakmamak üzere yola çıktı.
Şehirlerarası ulaşım ulaşılmaz hale geldi!
Akaryakıt zamları, düşen alım gücüyle birleşince otobüsten uçağa ülke içi ulaşım ulaşılmaz oldu.
Gurbetçiler arabalı trenle dönüş yolunda
Yıllık izinlerini ve yaz tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda rahat ve konforlu olduğunu düşündükleri arabalı treni tercih ediyor.