Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Ormanlarında havadan görsel şölen
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ormanlar, dronla görüntülendi.
Kastamonu’da sakın kışlıkları kaldırayım demeyin!
21 Mart 2024 tarihinde baharın gelişi olan ilkbahar ekinoksu döneminde Kastamonu ve Ankara’da kar yağışı etkili oldu. Hafta sonu yaklaşırken dört bir yanı ormanlarla kaplı gece ve akşam saatlerinde soğuk havanın etkili olduğu Kastamonu’da bizi nasıl bir hava bekliyor? İşte detaylar…
Mağarada ders yaptılar
Kastamonu'da üniversite öğrencileri, Araç ilçesinde buz sarkıtlarıyla dikkat çeken mağarada ders yapıp, incelemelerde bulundu.
Ilgaz'da 'sezon sonu' göründü
Kastamonu ve Çankırı sınırlarında bulunan Ilgaz Dağı'nda kayak sezonunun son günleri yaşanıyor. Kar kalınlığının 14 cm olduğu Ilgaz'da geçtiğimiz günlerde yağan kar ile birlikte kayak sezonu 15 gün daha uzamıştı.
İşte geldi! Bardaktan boşanırcasına!
Kastamonu için yağış uyarıları ardı ardına gelmişti. Uyarılar sonrasında Kastamonu'da sağanak yağış etkili oluyor.
Başkan, Kastamonu’da kaza geçirdi!
Kadın Kolları Başkanı Kastamonu’da kaza geçirdi.
Mart kapıdan baktıracak!.. Meteoroloji uyardı
Uzun bir süre mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar İstanbul dahil çok sayıda kentte çarşambadan itibaren yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakacak.
Kastamonu'da yeni yaşam vaadi
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde baharın müjdecisi çiğdemlerin çiçek açması ile 12 bin yıllık coğrafi işaretli siyez toprakla buluşturulmaya başlandı.
Harita açıklandı: Bu haberi okumadan hafta sonuna girmeyin!
Uzun zamandır kurak geçen kış ayları vatandaşı endişelendiriyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilerde Kastamonu’da Pazar günü yağmur beklendiği bildirildi.
Kastamonu’daki tehlike 600 yıllık yarışa engel oldu
Kastamonu’da “tehlikeli durum” olarak adlandırılan kurak geçen kış ayları sadece çiftçiyi değil 600 yıllık geleneksel kızak yarışlarını da etkiledi. 600 yıllık geleneksel kızak yarışları kar yağmadığı için bu yıl yapılamadı.
Kastamonu’ya cumartesi İzlanda üzerinden gelecek. Hoş geldin
Meteoroloji Bey hesabından Türkiye'ye cumartesi giriş yapması beklenen bir hava sistemine ilişkin vatandaşlara haber verildi. Orta Akdeniz'den Türkiye'ye doğru uzanacak, "Hoş geldin"
Tüm rekorları unutun!.. Meteoroloji uzmanından korkutan açıklama
Geçtiğimiz yıl mart ayı yaşanan en sıcak ikinci mart ayı olurken, kaydedilen en sıcak mart ise 2016'da yaşanmıştı. Bu mart ayı için değerlendirmelerini paylaşan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, rekor sıcaklıkların sinyalini verdi.
Kastamonu'ya sağanak yağış mı geliyor? Meteoroloji'den yeni açıklama!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden şaşırtıcı açıklama geldi. Yapılan açıklamada Kastamonu'da yağış beklendiği ifade edildi.
Kastamonu'daki bu durum hiç normal değil!
Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Copernicus İklim Değişikliği Servisi (C3S) "2023 Küresel İklim Bulguları'nı açıkladı. Buna göre, 2023, 1850'den beri kayıtlara geçen en sıcak yıl oldu.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
İşte kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı!
Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı, 172 santimetreyle Hakkari'de kaydedildi.
Gökyüzü; Kastamonu’yu zorladı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre; Kastamonu’da bu hafta yağışlı geçecek. Yapılan son hava durumu raporuna göre, Kastamonu’nun merkez ilçesinde havanın yağmurlu olması bekleniyor.
KEAH çatısı, her yağmurda su koyveriyor!
Eski Kastamonu Devlet Hastanesi’nin yıkımının ardından 2017 yılında hizmete giren Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı ‘yapısal’ sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulamadı.
MGM’den Kastamonu’ya kar sinyali
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu’ya bu hafta için yağmur uyarısı verirken; hafta sonu için de kar yağışı değerlendirmesinde bulundu.
Madende büyük felaket!.. Toprak altında kaldılar
Erzincan'da altın madeni bulunan noktada felaket meydana geldi. Bölgede toprak kayması yaşanırken çekilen görüntüler dağın adeta yıkıldığını gözler önüne serdi.
Meteoroloji uyardı!.. ÇAMUR YAĞACAK
Türkiye, hafta sonuna doğu, orta ve güney kesimlerinde soğuk ve yağışlı havanın etkisini hissederken, 9 Şubat’tan itibaren 2 gün boyunca Suriye'den girecek yoğun toz taşınımı da hayatı zorlaştıracak.
Meteoroloji Kastamonu için yağış uyarısı verdi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Şubat hava durumu raporunu paylaştı.
Kastamonu’ya ”ZOR” dönüş
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlamaya hazırlanıyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de yeni dönem heyecanını taşıyor.
Dikkat! Kastamonu'ya 'kar' ve 'don' alarmı!
Kastamonu Valiliği, Kastamonu'ya uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada bugün ve yarın akşam saatlerinden sonra havanın kar yağışlı olacağı belirtilerek, kar yağışının yaşanacağı ve don olayının beklendiği belirtildi.
Kastamonu'da 79 köyün yolu kapalı
Kastamonu İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, il genelinde kar nedeniyle kapanan 79 köy yolunun tekrar ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu'da kar yağışı sekteye uğrayacak!
Kastamonu 3 gündür etkili olan kar yağışlarına ara veriyor. Kastamonu'da bu hafta Cuma gününe kadar kar yağışı beklenmiyor.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.
Kastamonu’da pişti, komşuya da düştü!
Kastamonu’da kar yağışı etkili olurken, vatandaşlar kar manzarasına hayran kaldı. Yoğun kar yağışından Bartın da nasibini aldı.