Arama
Arama Sonuçları
Kurtoğlu 'doktor' unvanı aldı!
Kastamonu Özel İdare Basın Yayın sorumlusu Cebrail Keleş'in kızı Aslıhan Keleş Kurtoğlu Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bilim dalında 'doktor' unvanı kazandı.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Canlı yayında; Çifte konuk
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını Seçim Özel'de bugünkü konuğumuz; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın oluyor.
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
Kastamonu Üniversitesi’nde Çanakkale şehitleri anıldı 
Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
Başkan Vidinlioğlu’nun ‘son’ meclisi... 'Haklarınızı helal edin'
Kastamonu Belediye Meclisi, R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında son kez toplandı. Başkan Vidinlioğlu yaptığı veda konuşmasında; “Güzel bir dönem geçirdik. 5 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Şehre hizmet sadece Belediye Başkanı olarak ya da mecliste görev alarak yapılmaz. Elbette ki şehrimizin her daim hizmetindeyiz. Haklarınızı helal edin. Hepiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun” ifadelerine yer verdi.
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
“Kenevirin Borsası Kastamonu olacak!”
Yalçın: "Kenevir bizim için çok değerli. Kenevirin üzerinde duracağız. Kenevirin borsası Kastamonu olacak."
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Kastamonulu aile Müge Anlı'da
Kastamonulu aile kayıp babaları Mehmet Başar'ı bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.
Meclis adaylığından çekildi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu'da kesinleşen Belediye meclis listesini paylaştı. İlk yayınlanan liste akabinde yeniden güncellendi.
İYİ Parti’de istifa
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen listenin açıklanmasının ardından, listedeki isimlerde ismi geçen Cafer Hasan Düzgün adaylığından istifa etti.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Kastamonu dolmuşları için ‘ilk 6 ay’ sözü
2024 yerel seçimlerde Kastamonu’da geri sayım başladı. TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayın olarak düzenlediği ‘Gündem Özel’ programına konuk olan MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdür Ali Sağır’ın ‘dolmuş’ sorusuna çözüm cevabı verdi.