Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
Başkan Vidinlioğlu’nun ‘son’ meclisi... 'Haklarınızı helal edin'
Kastamonu Belediye Meclisi, R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında son kez toplandı. Başkan Vidinlioğlu yaptığı veda konuşmasında; “Güzel bir dönem geçirdik. 5 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Şehre hizmet sadece Belediye Başkanı olarak ya da mecliste görev alarak yapılmaz. Elbette ki şehrimizin her daim hizmetindeyiz. Haklarınızı helal edin. Hepiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun” ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu Müftü'den duygulu veda...
Tayini çıkan Azdavay İlçe Müftüsü Kazım Atcı için ilçede veda yemeği organize edildi.  Veda yemeği programına Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ve Azdavay İlçe Müftülüğü personelleri katılım sağladı.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Asgari ücrette o rakam kesin!.. Üzerini Erdoğan tamamlayacak
Milyonlarca işçi ve işveren yeni asgari ücret zammı için heyecanla bekleyişini sürdürürken Ankara’dan son dakika asgari ücret kulis bilgisi geldi.
İşte asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam!
Asgari ücret zam pazarlığında kritik viraja girildi. Milyonlarca çalışan '2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt ararken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın (18 Aralık) ikinci kez toplanacak.
Numan Kurtulmuş, Kastamonu'ya geliyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kastamonu'ya geliyor.
AFAD senaryo hazırlamıştı!.. Kastamonu’nun komşusunda ard arda 10 deprem
Çorum’un Oğuzlar ilçesinde son 36 saatte 1.4 ila 3,5 şiddetinde 10 deprem meydana geldi.
Kastamonu’da, ilçe başkanı istifa etti
Kastamonu’da ilçe başkanı istifa etti. Sosyal medyadan istifa açıklaması yaptı.
Erdoğan'dan asgari ücret yorumu: “Tek zamla…”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ilişkin yaptığı değerlendirmede “Asgari ücret artışı zaten yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter" dedi.
Kastamonu Üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal, vefat eden öğrencileri için üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.
Tayini çıkan imama, köylüden duygusal uğurlama
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bük Köyü’nde, köylüler; tayini çıkan imama duygusal bir uğurlama yaptı.
Bakandan asgari ücret mesajı: 'İkinci zamma gerek olmayacak!'
Milyonlar nefeslerini tutmuş yeni asgari ücret zammı oranını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi
Bu özlem hiç bitmeyecek!
Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak...
Çalışma saatleri kısalıyor mu? İlk adım atıldı
Bir süredir konuşulan haftalık 45 saatlik çalışma süresinin düşürülmesine yönelik yeni bir gelişme yaşandı.