Arama
Arama Sonuçları
Diyanet yanıtladı, sigara içilen ortamda bulunmak orucu bozar mı?
Her sene Ramazan ayına doğru, Müslümanlar, kendilerine farz kılınan oruç ibadetini yaparken oruçlarını sakat edebilecek, orucu bozan ve bozmayan şeyleri merak edip araştırmaya başlamaktadır. Diyanet'in cevaplarını da dikkate alarak oruçluyken sigara içmek ya da sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Kaza gerekir mi?
56 binden fazla dolu makaron ele geçirildi
Amasya’nın Suluova ilçesinde polisin kaçak sigara üretilen adrese düzenlendiği operasyonda 56 binden fazla dolu makaron ve 65 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Kastamonulunun buzla imtihanı!.. Düşen düşene
Kastamonu'da buz pistine dönen yollarda vatandaşların buzla imtihanı cep telefonu görüntülerine yansıdı.  
Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”
Ortalık kızıştı:Uluay’dan cevap gecikmedi!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’dan, CHP Kastamonu il Başkanı Dilek İlke Karabacak'ın, eleştirilerine cevap gecikmedi
Dikkat çeken iddia: 'Küstü mü, küstürdüler mi?'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'yi eleştirdi.
Cideli firmanın otobüsü çalındı!
Kastamonulu firma Cide Güven Turizm’in otobüsü bu gece; İstanbul’da çalındı… Cide Güven Turizm; yaptığı açıklamada; İstanbul’da meydan gelen olayda park halindeki otobüslerinin çalındığını açıkladı.
Felçli genç, Kastamonu’da ayağa kalktı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Kastamonu Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Burak Tamtekin; yaptıkları başarılı operasyonları kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
Ekmekci, SABAH Gazetesi'ne konuştu
Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Sabah Gazetesine bir takım açıklamalarda bulundu
Veteriner Hekimden Kastamonu'nun o köyüne destek çağrısı
İnebolu Sıla Veteriner Kliniği sahibi Muhammed Coduroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, önemli bir konuya dikkat çekti. Coduroğlu, Küre ilçesi Çaybükü köyüne veteriner hekim olarak hizmet götürdüklerini, ancak köyün yollarının çok sıkıntılı olduğunu vurguladı. Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu paylaşımında; "Saygıdeğer İnebolu ve Küre Kaymakamlarımızın birlikte bu köye hizmet götürmesini bekliyoruz. Bu köy sizlerden acil hizmet bekliyor" ifadelerine yer verdi.
Kastamonu Emniyetinden operasyon!
KOM Şube Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor!
Sigara ve alkolde yasak kapsamı genişledi! Açık alanlarda…
Alkollü içki sunumu ve satışı ile tütün mamulleri satış yasağı genişletildi.
Teknoloji ve Oyun Dünyasının Nabzını Tutun: Teknobird.com
Teknoloji ve oyun tutkunları için bilgi kaynağı arıyorsanız, teknobird.com sizin için ideal bir adres.
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Engelli kadının çaresizliği!
Ev sahibi evden attı, şiddet gördüğü için boşandığı kocasının evine sığınmak zorunda kaldı
300 yaşına kadar yaşamak mümkün mü?
Kalbiniz ve damarlarınız ne kadar sağlıklı olursa, diğer organlarınız da o kadar sağlıklı olacaktır.