Arama
Arama Sonuçları
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Kastamonu'nun ilçesine Cumhurbaşkanlığı’ndan ödül!
Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Gedikli'ye ödül takdim edildi.
Türkiye'de Kuzey Işıkları göründü! Jeomanyetik Fırtına
Dünya'ya çarpan çok güçlü jeomanyetik fırtına nedeniyle ülkemizde ve dünyada tarihi anlara tanıklık edildi.
ABB Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezinde Kastamonu rüzgârı esti. Kastamonu’da 6 kişi listede yer aldı…
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
Kastamonu'nun 2 ilçesinde ilk kez tespit edilecek
Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz, bu alanda hazırlanan projelerine bir yenisi daha ekledi. Desteklenen proje ile Kastamonu ili özelinde farklı iklim bölgelerinde yer alan atmosferik polen ve sporların incelenmesi, alerji hastaların yaşam kalitesine etkilerinin tespit edilmesi amaçlanıyor. Bu çalışma ile İnebolu ve Tosya ilçelerinin atmosferik polen ve sporları ilk kez tespit edilmiş olacak.
TMO, 'yasaklı üretici' uygulamasına son verdi
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), kamuoyunda dikkat çeken 'yasaklı üretici' uygulamasına son verildiğini duyurdu.
Ruslar Batı Karadeniz’i çok sevdi
Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik ve siyasi gibi alanlardaki iş birlikleri, turizmde yüzleri güldürdü.
"İnsanlar afetlerden kaçmak için yer değiştirecek"
Bugün saat 10.00'da Kastamonu Park Dedeman Konferans Salonunda yapılan toplantıda Kastamonu için planlanan kentsel dönüşüm projesi detaylı bir şekilde konuşuldu.
Gazi Stadı hazır, sıra şampiyonlukta
GMG Kastamonuspor’un maçlarını oynadığı Gazi Stadı, takımımızın renkleri kırmızı-siyah ile süslendi.
Eylül ayında havalar nasıl geçecek? Bu yıl kar yağacak mı? uzmanlar açıkladı
Tarihte kaydedilen en sıcak günlerin yaşandığı 2023 yazı, rekor üzerine rekor kırdı. Üstelik hava sıcaklıkları halen yüksek seyrediyor. Peki Eylül boyunca bizi nasıl bir hava bekliyor? Hava tam olarak ne zaman soğuyacak? Bu yıl barajları doldurmaya yetecek kadar yağış bekleniyor mu? uzmanlar Hürriyet’e konuştu
Kastamonu’nun bir ‘Köpekbalığı’ eksikti!
Bolu’da yayın yapan Gerede Medya Takip isimli internet sitesinde yayınlanan ‘Kastamonu Sahillerinde Köpekbalığı Paniği: 9 Kişi Hastanelik Oldu!’ başlıklı haber tepki çekti.
Meteor neden düşer? Göktaşı nedir, düştü mü?
Göktaşı nedir, neden düşer? merak edilen soruların yanıtları
El Nino kışı nedir? El Nino kışı ne zaman başlayacak?
Bu yaz yaşanan kavurucu sıcakların ardından şimdi de dondurucu soğuklar geliyor. Çok sayıda sıcak hava dalgası ile karşılaştığımız yaz mevsiminin ardından uzmanlar şimdi de El Nino uyarısında bulundu. Peki El Nino kışı nedir? El Nino kışı ne zaman gelecek? 1987 kışı geri mi geliyor? Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sert geçecek 2024 kışı için önemli uyarılar yaptı.
Şanlıurfa Lezzet Gezisi
Şanlıurfa, Türkiye'nin güneydoğusunda bulunan bir şehir ve aynı zamanda bir gastronomi cenneti olarak da bilinir.
Uzaylılar 'yanı başımızda' mı? (Bir NASA bilim insanı 'evet' diyor)
Kalın, asitli atmosferin altında, yüzeyi 475 derecelik sıcaklıkla kavrulan gezegen, Güneş Sistemi içerisinde dünya dışı yaşam bulmayı bekleyeceğiniz son yer olmalı.
TMO, bu yıl alım rekoru kırdı
TMO tarafından alınan ürün, 10 milyon tonu geçerek tüm zamanların en yüksek miktarına ulaştı